Projects Abroad volunteers work with children and complete volunteer work around the world.

Combinatiereizen met vrijwilligerswerk in het buitenland

Combineer jouw favoriete vrijwilligersprojecten en beleef een unieke ervaring die bij je past

Onze combinatiereizen geven je de mogelijkheid om vrijwilligerswerk te doen over de hele wereld en op meer dan een project. Je kunt twee projecten combineren in een land of naar meerdere landen reizen en vrijwilligerswerk doen over de grenzen heen.


Onze vrijwilligersprojecten zijn veelzijdig, divers en compleet zorgeloos. Elke locatie beschikt over Projects Abroad medewerkers die je gaan ondersteunen. Terwijl we jouw reis voorbereiden kunnen we ook de beste mogelijkheden voor je helpen uitkiezen, zodat je de beste ervaring gaat beleven.


Er is geen tijdslimiet voor jouw vrijwilligersreis. Het is vaak kostenefficiënt om jouw vrijwilligersreis te combineren met meerdere projecten.


Als je iemand bent die graag reist en veel nieuwe dingen wilt proberen, beleven en ontdekken, dan is een combinatiereis jouw beste optie.

Wat zijn combinatiereizen?

Een Combinatiereis bestaat uit meer dan één Projects Abroad vrijwilligersproject in een enkele reis. Je kunt verschillende landen combineren of verschillende project typen, om zo een samengestelde vrijwilligersreis in het buitenland te bepalen. Onze lokale medewerkers helpen je graag met het kiezen van de beste projecten die het beste bij je passen.

Onze gestructureerde reizen, waar het wekelijks schema en de data vastliggen, kun je eventueel combineren met de flexibele reizen. Op deze manier kun je vrijwilligerswerk in het buitenland doen en tegelijk meer zelfvertrouwen en onafhankelijkheid opbouwen tijdens de combinatiereis.

Al onze projecten zijn duurzaam en gericht op de lokale gemeenschappen. Je gaat deelnemen aan een ethisch verantwoord project dat een impact heeft op de lange termijn.

Volunteers start with a visit to the African savannah on one of the Projects Abroad volunteer opportunities around the world.

Is een combinatiereis geschikt voor mij?

Onze Combinatiereizen zijn geschikt voor vrijwilligers die meer dan één project willen doen of meer dan één land willen zien. Er zijn veel verschillende manieren om achtergestelde gemeenschappen te ondersteunen en deze reis is de geschikte manier om te ontdekken hoe je kunt helpen.

Als je een lange reis wilt ondernemen of je wilt nieuwe dingen uitproberen om jouw passies te ontdekken, dan is deze reis geschikt voor jou.

Onze medewerkers zijn experten en zijn een waardevolle hulp bij het plannen van jouw combinatiereis. Zelfs als je iets compleet nieuws wilt proberen, weet dan dat je in een veilige en goed ondersteunde omgeving werkt.

Heb je interesse in een van onze Combinatiereizen, ontdek dan alle mogelijkheden hier zodat je jouw favourite combinatie kunt selecteren.

Wat kan ik leren tijdens vrijwilligerswerk in het buitenland?

Al onze projecten zijn zodanig samengesteld om het beste uit jouw ervaring en vrijwilligersproject in het buitenland te halen. Vorige vrijwilligers van een Combinatiereis praatten over:


  • De veiligheid van het reizen met een betrouwbare organisatie met jaren ervaring.
  • De voordelen van het werken met lokale medewerkers die de lokale gemeenschap goed kennen.
  • Vertrouwen, vaardigheden en vriendschappen opbouwen met andere vrijwilligers die dezelfde leeftijd hebben.
  • Een reis doen die aangepast is aan jouw sterktes en interesses.
  • Een lange of combinatiereis plannen met heel wat ondersteuning en advies.
Childcare volunteer skips along with the children as she completes volunteer work around the world with Projects Abroad.

Kun je niet vinden wat je zoekt?

We maken graag een praatje over jouw aangepaste project. Veel van onze staff zijn oud-vrijwilligers en kunnen jouw vragen beantwoorden. Je kunt ons bellen op het nummer 01903 708300 of stuur een email naar info@projects-abroad.nl.

049 779 99 09

of

begin met het plannen van jouw project

Onze partners