Projects Abroad volunteers in Tanzania can see wildife like elephants during their time overseas.

Vrijwilligerswerk in Tanzania

Ondersteun de ontwikkeling van de gemeenschap terwijl je vlakbij de Mount Kilimanjaro verblijft

Doe vrijwilligerswerk in Tanzania met Projects Abroad en maak deel uit van de duurzame inspanningen om de lokale gemeenschappen in het gebied te ondersteunen. Ervaar het dagelijkse leven in Oost-Afrika en ontdek de lokale culturen en gewoontes.


We hebben verschillende vrijwilligerswerk mogelijkheden in Tanzania dus er is zeker iets dat bij je past. Je kunt de vroege ontwikkeling van kinderen ondersteunen en Engelse les geven in een afgelegen Maasai school, of je kunt ook klaslokalen helpen bouwen. Verhoog het bewustzijn over vrouwenrechten en zet de lokale gemeenschappen in hun kracht.


Onze projecten zijn gebaseerd in Arusha en Moshi. Je kunt een impact maken op een van deze locaties en de lokale cultuur beleven. Op beide locaties hebben we lokale medewerkers die 24/7 aanwezig zijn om je te helpen waar het nodig is.


Doe vrijwilligerswerk in Tanzania en krijg een uniek inzicht in de verschillende culturen in het gebied. Tijdens je vrije tijd kun je de lokale marktjes bezoeken en meer leren over de Maasai stam. Tanzania biedt niet alleen een unieke cultuurbeleving, je kunt ook het lokale wildlife gaan spotten tijdens een safari, waar je leeuwen, neushoorns en olifanten in hun natuurlijke habitat kunt bewonderen.


Tijdens dit vrijwilligerswerk werk je vlak naast de Mount Kilimanjaro, een prachtig uitzicht dat je dagelijks zult kunnen bewonderen!

Projecten beschikbaar in Tanzania

Filter by:

1-3 van 15 projecten

A doctor explains how to take healthcare measures on our medical internship for high school students in Tanzania
Geneeskunde groepsreis in Tanzania voor jongeren
Bekijk dit project
 • Vaste data tijdens schoolvakanties
 • Dit project is geschikt voor jongeren tussen 15 en 18 jaar oud
 • Vanaf 2 weken
 • Vanaf €2,250
Local medical staff with a group of Projects Abroad Medicine interns doing work experience placements in Tanzania.
Geneeskunde stage in Tanzania
Bekijk dit project
 • Flexibele data
 • Iedereen vanaf 16 jaar en ouder kan deelnemen
 • Vanaf 2 weken
 • Vanaf €2,095
Projects Abroad volunteers play ball sports with children in Tanzania on our placement for teenagers
Groepsreis Kinderopvang in Tanzania voor jongeren
Bekijk dit project
 • Vaste data tijdens schoolvakanties
 • Dit project is geschikt voor jongeren tussen 15 en 18 jaar oud
 • Vanaf 2 weken
 • Vanaf €2,100
Meer laden

Kun je niet vinden wat je zoekt?

We beschikken over de kennis en staff die een op maat gemaakt project kunnen samenstellen of de beste optie kunnen helpen bepalen voor jou.


Praat met een van onze project experten:

049 779 99 09

of stuur ons een e-mail:

begin met het plannen van jouw project

Waar in Tanzania zijn we gebaseerd?

Onze vrijwilligerswerk mogelijkheden in Tanzania zijn gebaseerd in Arusha en Moshi. Beide bestemmingen zijn zo’n 3 uur van elkaar verwijderd. Op beide locaties hebben we vaste medewerkers die de projecten beheren.

Arusha

Arusha is een stad gelegen vlak aan de Mount Meru en bestaat uit 400.000 inwoners. De stad kent een mix van wolkenkrabbers en minder moderne gebouwen. Als vrijwilligers ga je de stad en het dagelijkse leven in Tanzania van verschillende aspecten kunnen beleven.


Tijdens je vrije tijd kun je het stadscentrum verder ontdekken. Je kunt souvenirs kopen op een van de lokale marktjes en de lokale delicatessen uitproberen. Je kunt ook het wildlife ontdekken tijdens een safari uitstap. Je kunt ook een traditioneel Maasai dorp bezoeken en meer leren over deze volksstam.

Moshi

Moshi is een prachtige stad met rustieke gebouwen en veel groen. Het ligt aan de voet van Mount Kilimanjaro en bestaat uit 200.000 inwoners. De gemeenschappen zijn vaak afgelegen, waar vele mensen een traditionele levensstijl hebben.


Ben je een liefhebber van de natuur dat is deze locatie ideaal. Vrijwilligerswerk in Moshi geeft je de mogelijkheid om het dagelijkse leven in de Afrikaanse bush te ervaren. In je vrije tijd kun je wilde dieren spotten of hiken rond de hoogste berg van Afrika. De omgeving heeft verschillende koffieplantages en de verschillende boerderijen leiden je naar de prachtige Materuni waterval.

Luchthaven transport, vluchten en visums

Na aankomst op de voorafbepaalde luchthaven, zal een medewerker van Projects Abroad je persoonlijk opwachten. Meer informatie over de verschillende luchthavens, oriëntatie en visums kun je op onze Tanzania Aankomstprocedure pagina terugvinden.

Volgende stap

Veiligheid en ondersteuning

Jouw veiligheid heeft onze hoogste prioriteit. We hebben verschillende procedures opgezet zodat jouw ervaring in het buitenland zorgeloos en veilig verloopt. Onze Projects Abroad staff is 24/7 beschikbaar, zowel door de week als tijdens het weekend, om je te ondersteunen en begeleiden. Zij zorgen ervoor dat jij je altijd veilig en comfortabel voelt. Mocht je ergens tegenaan lopen, dan zijn ze altijd beschikbaar om je te helpen.

 

Lees meer over veiligheid en ondersteuning.

Onze partners