Giant tortoises being fed by Projects Abroad volunteers in Ecuador while volunteering in Galapagos.

Vrijwilligerswerk in Ecuador

Leef en werk op de Galapagos eilanden terwijl je de lokale gemeenschappen ondersteunt

Doe vrijwilligerswerk in Ecuador en ervaar het dagelijkse leven op de Galapagos eilanden. Je gaat de lokale gemeenschappen ondersteunen tijdens een van onze projecten, er is vast iets wat binnen jouw interesses past.


Je kunt natuurbehoud werk doen in het Galapagos National Park. Daar ga je de dierenpopulatie opvolgen, gegevens verzamelen en invasieve soorten verwijderen. Of je kunt het onderwijs en de vroege ontwikkeling van jonge kinderen ondersteunen. Je kunt zelfs werken aan je Spaanse kennis en deelnemen aan een taalcursus tijdens jouw verblijf op het eiland.


We zijn gebaseerd in het dorp Puerto Baquerizo Moreno, op het eiland San Cristobal, het meest Oostelijk gelegen eiland op de Galapagos eilanden. Het is een geweldige plek om jouw vrijwilligersproject door te brengen. De lokale medewerkers zijn 24/7 aanwezig en helpen je graag als het nodig is.


Er valt ook zoveel te beleven in je vrije tijd, zeker als je iemand bent die graag tijd doorbrengt in de natuur. Ga hiken, reis naar de verschillende eilanden of ga diepzeeduiken met de andere vrijwilligers. Ontdek al het wildlife die je kunt spotten onder water, op het eiland en langs de kust. Ook ga je zonder twijfel de reuzenschildpad van dichtbij kunnen bewonderen.

Projecten beschikbaar in Ecuador

Filter by:

1-3 van 6 projecten

Projects Abroad Conservation volunteers build an eco-wall using recycled plastic in the Galapagos Islands, Ecuador.
Reuzenschildpad Natuurbescherming vrijwilligerswerk op de Galapagos eilanden
Bekijk dit project
 • Prijs: €2,245 voor 1 week
 • Extra weken: €390
 • Startdatum: Altijd
 • Minimale duur: 1 week
 • Leeftijd: 16 of ouder
Projects Abroad vrouwelijke vrijwilliger werkt met kinderen in Ecuador tijdens een Kinderopvang project.
Vrijwilligerswerk met kinderen in Ecuador
Bekijk dit project
 • Prijs: €2,035 voor 2 weken
 • Extra weken: €315
 • Startdatum: Altijd
 • Minimale duur: 2 weken
 • Leeftijd: 16 of ouder
Volunteers work with children and help protect the environment in Ecuador on our project for teenagers
Groepsreis kinderopvang en natuurbescherming in Ecuador voor jongeren
Bekijk dit project
 • Prijs: €2,845 voor 2 weken
 • Extra weken: €540
 • Startdatum: Tijdens schoolvakanties
 • Minimale duur: 2 weken
 • Leeftijd: 15-18
Meer laden

Kun je niet vinden wat je zoekt?

We beschikken over de kennis en staff die een op maat gemaakt project kunnen samenstellen of de beste optie kunnen helpen bepalen voor jou.


Praat met een van onze project experten:

049 779 99 09

of

begin met het plannen van jouw project

Waar in Ecuador zijn we gebaseerd?

San Cristobal

nze vrijwilligerswerk mogelijkheden in Ecuador zijn gebaseerd op de Galapagos eilanden. We werken in Puerto Baquerizo Moreno, een dorp dat is gelegen op het eiland van San Cristobal. Het is een klein maar vriendelijke plek met heel wat om te verkennen.


Ontdek de reuzenschildpadden, zeeleuwen en andere wildlife in het national park. Ga wandelen langs het strand, reis van eiland naar eiland of ga op daguitstap naar de hoofdstad, Quito.

Luchthaven transport, vluchten en visums

Na aankomst op de vooraf bepaalde luchthaven, zal een medewerker van Projects Abroad je persoonlijk opwachten. Meer informatie over de verschillende luchthavens, oriëntatie en visums kun je op onze Ecuador Aankomstprocedure pagina terugvinden.

Volgende stap

Veiligheid en ondersteuning

Jouw veiligheid heeft onze hoogste prioriteit. We hebben verschillende procedures opgezet zodat jouw ervaring in het buitenland zorgeloos en veilig verloopt. Onze Projects Abroad staff is 24/7 beschikbaar, zowel door de week als tijdens het weekend, om je te ondersteunen en begeleiden. Zij zorgen ervoor dat jij je altijd veilig en comfortabel voelt. Mocht je ergens tegenaan lopen, dan zijn ze altijd beschikbaar om je te helpen.

 

Lees meer over veiligheid en ondersteuning.

Onze partners