A Projects Abroad intern assists with checking a patient to gain internship work experience overseas.

Stage in het buitenland

Doe praktische werkervaring op in het buitenland en ontdek je talenten

Neem deel aan een van onze stages en leer van ervaren professionals in ontwikkelingslanden. Dit is een unieke kans om praktische werkervaring op te doen bij een interessant vrijwilligersproject. Je deelt jouw ideeën en draagt bij aan de ontwikkeling van het project terwijl je tegelijkertijd ontdekt waar jij toe in staat bent.

Wij kunnen je helpen om een stage in het buitenland te vinden die bij jouw ervaring en kennis past en voldoet aan eventuele stage eisen van je school of universiteit. Projects Abroad heeft in elke bestemming een eigen kantoor met ervaren personeel, die graag meedenkt waar jij als stagiaire het beste op je plek bent. Er zijn enorm veel mogelijkheden voor internationale stages: van een medische stage in Public Health in Ghana tot een stage op het gebied van natuurbehoud in Botswana of Peru.

Een buitenlandse stage is een geweldige manier om nieuwe vaardigheden en kennis op te doen in een andere omgeving dan je gewend bent. Je zult nuttige ervaring opdoen voor zowel je professionele and je persoonlijke ontwikkeling. Dit kan je helpen om te bepalen of je een carrière zou overwegen in de sector waar je een stage hebt gedaan. 

Tijdens jouw stage in het buitenland leer je ook verschillende communicatie en sociale vaardigheden, wat altijd een pluspunt is. Daarnaast bouw je als stagiair of vrijwilliger een internationaal netwerk op, want je gaat samenwerken met lokale professionals en stagiaires van over de hele wereld. Het is ook de ideale gelegenheid om jouw studie af te ronden en een afstudeerstage te doen in het buitenland.

Stagemogelijkheden in het buitenland

Bekijk verschillende stage opties hieronder:

Is een stage in het buitenland geschikt voor mij?

Onze stages in het buitenland zijn geschikt voor elk type vrijwilliger ongeacht leeftijd of achtergrond. Ze zijn een waardevolle ervaring als je gaat beginnen aan een studie, je momenteel studeert of recent bent afgestudeerd. Een buitenlandse stage geeft een boost aan je cv en maakt je een unieke kandidaat voor toekomstige werkgevers en eventuele studie aanvragen.

 

De voorwaarden om aan een stage mee te doen zijn afhankelijk van het type project dat je kiest. Voor de meeste stages is geen specifieke ervaring nodig om deel te nemen, je gaat samenwerken met ervaren professionals die je begeleiden en ondersteunen. Zijn er bepaalde eisen, zoals bijvoorbeeld het spreken van basis Spaans, dan staat dit bij het project aangegeven. 

 

Als vrijwilliger word je ook ondersteund door onze lokale medewerkers op het project. Ze zijn 24/7 beschikbaar en helpen je graag als je met vragen zit.

Projects Abroad interns edit a spreadsheet as part of their internship work overseas.

Stage in het buitenland in de zomervakantie

De zomer is een populaire tijd van het jaar om stage te lopen, vooral als je een studie volgt. Je kunt een waardevolle en nuttige zomervakantie doorbrengen op een stage project in het buitenland en zo ook meteen je cv verder ontwikkelen.

Neem gerust contact met ons op om samen te kijken wat er mogelijk is voor jou.

Kies een stage in het buitenland

Filter by:

1-3 van 76 projecten

Female Medical intern treats a local woman's finger at a Public Health Outreach programme during her Medical placement in Ghana.
Geneeskunde stage in Ghana
Bekijk dit project
 • Prijs: €1,870 voor 1 week
 • Extra weken: €315
 • Startdatum: Altijd
 • Minimale duur: 1 week
 • Leeftijd: 16 of ouder
Local medical staff with a group of Projects Abroad Medicine interns doing work experience placements in Tanzania.
Geneeskunde stage in Tanzania
Bekijk dit project
 • Prijs: €2,185 voor 2 weken
 • Extra weken: €315
 • Startdatum: Altijd
 • Minimale duur: 2 weken
 • Leeftijd: 16 of ouder
Female medical intern in Peru getting laboratory experience while on her medical placement.
Geneeskunde stage in Peru
Bekijk dit project
 • Prijs: €2,815 voor 4 weken
 • Extra weken: €315
 • Startdatum: Altijd
 • Minimale duur: 4 weken
 • Leeftijd: 18 of ouder
Meer laden

Onze partners