Projects Abroad volunteer work in the Philippines is ongoing as the locals celebrate a festival in the streets.

Vrijwilligerswerk in de Filippijnen

Ervaar het dagelijkse leven op het eiland van Cebu en ondersteun de achtergestelde gemeenschappen

Doe vrijwilligerswerk in de Filippijnen met Projects Abroad en gebruik je tijd om de mensen in nood te helpen. We hebben verschillende projecten beschikbaar die de lokale gemeenschappen ondersteunen.

 

Je kunt helpen met het bouwen van belangrijke sanitaire voorzieningen voor achtergestelde families of de leraren ondersteunen in de overbevolkte klassen. Het promoten van de vroege ontwikkeling van kinderen is een van onze belangrijkste doelen in de lokale kleuterscholen. Je kunt ook helpen tijdens een van onze fysiotherapie of public health projecten en specifieke zorg voorzien voor degenen die het zich niet kunnen veroorloven.

 

Je gaat werken op het eiland van Cebu dat bekend staat voor zijn geweldige duikmogelijkheden en prachtiges tranden. We werken op twee locaties, in San Remigio en Bogo City. Tijdens je vrijwilligerswerk in de Filippijnen word je ook 24/7 ondersteunt door onze lokale medewerkers.

 

De Filippijnen heeft zoveel te bieden van de verschillende strandactiviteiten tot het ontdekken van de verschillende wildlife, oude monumenten en de verschillende lokale marktjes. Proef de lokale delicatessen en ontdek het land in al zijn kleuren en geuren!

Projecten beschikbaar in de Filippijnen

Filter by:

1-3 van 6 projecten

A training workshop on our medical internship for high school students in the Philippines
Geneeskunde groepsreis in de Filippijnen voor jongeren
Bekijk dit project
 • Prijs: €2,395 voor 2 weken
 • Extra weken: €465
 • Startdatum: Tijdens schoolvakanties
 • Minimale duur: 2 weken
 • Leeftijd: 15-18
Female doctors in the Phillipines with their recent medical internship student.
Medical Internships in the Philippines
Bekijk dit project
 • Prijs: €1,870 voor 1 week
 • Extra weken: €315
 • Startdatum: Altijd
 • Minimale duur: 1 week
 • Leeftijd: 16 of ouder
Occupational therapy internships in the Philippines allow interns to take part in Physiotherapy sessions whilst gaining work experience.
Occupational Therapy Internship in the Philippines
Bekijk dit project
 • Prijs: €1,920 voor 1 week
 • Extra weken: €365
 • Startdatum: Altijd
 • Minimale duur: 1 week
 • Leeftijd: 18 of ouder
Meer laden

Kun je niet vinden wat je zoekt?

We beschikken over de kennis en staff die een op maat gemaakt project kunnen samenstellen of de beste optie kunnen helpen bepalen voor jou.


Praat met een van onze project experten:

049 779 99 09

of

begin met het plannen van jouw project

Waar in de Filippijnen zijn we gebaseerd?

Onze vrijwilligersprojecten in de Filippijnen zijn gebaseerd op twee verschillende locaties: Bogo City en San Remigio. Deze locaties liggen beiden op het eiland van Cebu, zo’n 12km van elkaar verwijderd.

Bogo City

Bogo City is gelegen in het Noordoosten van Cebu en is opgericht in 2007. Het is klein maar heeft  alle moderne voorzieningen beschikbaar. Je vindt er restaurants, supermarkten en banken.

San Remigio

San Remigio ligt naast Bogo City, in het Noordwesten van het eiland Cebu. Je vindt er witte stranden, duikmogelijkheden en heel wat marien leven. Je hebt ook toegang tot de Port of Hagnaya, waar je de boot kunt nemen naar het eiland van Bantayan.

Luchthaven transport, vluchten en visums

Na aankomst op de vooraf bepaalde luchthaven, zal een medewerker van Projects Abroad je persoonlijk opwachten. Meer informatie over de verschillende luchthavens, oriëntatie en visums kun je op onze Filippijnen

Aankomstprocedure pagina terugvinden.

Volgende stap

Veiligheid en ondersteuning

Jouw veiligheid heeft onze hoogste prioriteit. We hebben verschillende procedures opgezet zodat jouw ervaring in het buitenland zorgeloos en veilig verloopt. Onze Projects Abroad staff is 24/7 beschikbaar, zowel door de week als tijdens het weekend, om je te ondersteunen en begeleiden. Zij zorgen ervoor dat jij je altijd veilig en comfortabel voelt. Mocht je ergens tegenaan lopen, dan zijn ze altijd beschikbaar om je te helpen.

 

Lees meer over veiligheid en ondersteuning.

Onze partners