Volunteers in the South Pacific work together to clear rubbish off a beach in Fiji.

Vrijwilligerswerk in de Pacific

Ervaar het dagelijkse leven op een tropisch eiland terwijl je helpt in lokale gemeenschappen

Reis naar de Pacific en maak deel uit van vrijwilligerswerk om de lokale gemeenschappen te helpen. We bieden verschillende projecten aan in zowel Fiji, er zijn genoeg mogelijkheden om uit te kiezen dat bij jou past.

 

Je kunt deelnemen aan ons internationaal-erkend Haaienbescherming project, waar we belangrijke onderzoeksgegevens verzamelen voor wetenschappers. We hebben ook een cultureel uitwisselingsproject in Fiji, waar je als vrijwilliger bij een lokale gemeenschap verblijft. Je kunt ook de vroege ontwikkeling van kinderen ondersteunen in een lokaal dagzorgcentrum en bijdragen aan bewustmakingscampagnes over het belang van gezonde voeding.

 

Projects Abroad regelt alles tot in de details zodat je een zorgeloze ervaring kunt beleven. Er zijn ook vaste medewerkers aanwezig op elke bestemming waar je 24/7 bij terecht kan. Dit betekent dat je als vrijwilliger kunt focussen op wat allerbelangrijkst is: deel uitmaken van onze duurzame inspanningen om de lokale bevolking te helpen.

Bestemmingen in de Pacific

Bekijk de projecten op de verschillende bestemmingen via de onderstaande links:

Waar in de Pacific zijn we gebaseerd?

We bieden verschillende vrijwilligerswerk mogelijkheden aan in de Pacific, voornamelijk op de eilanden Fiji.

 

Welke bestemming je ook gaat kiezen, je gaat helpen met het behalen van duurzame, lange termijn doelen. Niet-overdraagbare ziektes zoals diabetes en een hoge bloeddruk blijven een gezondheidsprobleem in Fiji. We willen een antwoord geven op dit probleem en de lokale gemeenschappen helpen met een gezondere levensstijl en eetgewoonten.

 

Je kunt ook met jonge kinderen werken en de vroege ontwikkeling ondersteunen. Hier ga je de lees- en rekenvaardigheid helpen verbeteren. Hoe jonger je kinderen gaat onderwijzen, hoe gemakkelijker ze het zullen hebben in hun latere leven. Door vrijwilligerswerk te doen in de Pacific kun je ook werken in natuurbehoud, specifiek het haaienbescherming project in Fiji.

 

Doorheen jouw hele ervaring in het buitenland, zijn de lokale Projects Abroad medewerkers er op elk moment om je te ondersteunen. Ze zorgen voor een vlekkeloze ervaring en de tijd van je leven!

Volgende stap

Veiligheid en ondersteuning

Jouw veiligheid heeft onze hoogste prioriteit. We hebben verschillende procedures opgezet zodat jouw ervaring in het buitenland zorgeloos en veilig verloopt. Onze Projects Abroad staff is 24/7 beschikbaar, zowel door de week als tijdens het weekend, om je te ondersteunen en begeleiden. Zij zorgen ervoor dat jij je altijd veilig en comfortabel voelt. Mocht je ergens tegenaan lopen, dan zijn ze altijd beschikbaar om je te helpen.

 

Lees meer over veiligheid en ondersteuning.

Kun je niet vinden wat je zoekt?

We beschikken over de kennis en staff die een op maat gemaakt project kunnen samenstellen of de beste optie kunnen helpen bepalen voor jou.


Praat met een van onze project experten op het nummer:

049 779 99 09

of

begin met het plannen van jouw project

Onze partners