Taalcursus in het buitenland

Reis naar het buitenland en leer een nieuwe taal terwijl je een andere cultuur ontdekt

Verbeter je taalvaardigheden in het buitenland en ervaar een nieuwe omgeving. Tijdens onze taalcursussen in het buitenland ga je een taal leren van jouw keuze en krijg je les van professionele leraren. Door het leren van nieuwe vaardigheden haal je het meeste uit jouw ervaring het buitenland en kun je jouw spreekvaardigheid oefenen met de lokale bevolking.


Een nieuwe taal of wereldtaal leren help je andere culturen beter begrijpen en geeft een breder perspectief op het dagelijkse leven in de bestemming waar je verblijft.


Terwijl je een nieuwe taal leert bij ons kun je kiezen om een-op-een lessen of groepslessen te volgen, die gaan van een tot twee, drie of vier weken. De lessen helpen je met spreken, luisteren, lezen en schrijven van de nieuwe taal. Je kunt enkel de taalcursus volgen of je kunt het combineren met een van onze projecten in het land waar je de cursus volgt.


Investeer in jezelf en wordt een betere communicator, terwijl je de vruchten plukt die het gevolg zijn van het spreken van een andere taal.

Kies een Taalcursus

Filter by:

1-3 van 6 projecten

While learning French in Madagascar, students also explore places like markets and chat to local vendors to boost their skills.
Taalcursus Frans in Madagaskar
Bekijk dit project
 • Flexibele data
 • Iedereen vanaf 16 jaar en ouder kan deelnemen
 • Vanaf 1 week
 • Vanaf €1,470
As a Projects Abroad volunteer in Senegal there will be many memorable sights to behold.
Taalcursus Frans in Senegal
Bekijk dit project
 • Flexibele data
 • Iedereen vanaf 16 jaar en ouder kan deelnemen
 • Vanaf 1 week
 • Vanaf €1,395
While learning Mandarin in China, students use free time to explore local attractions like a Buddhist temple.
Taalcursus Mandarijn in China
Bekijk dit project
 • Flexibele data
 • Iedereen vanaf 16 jaar en ouder kan deelnemen
 • Vanaf 1 week
 • Vanaf €1,995
Meer laden

Kun je niet vinden wat je zoekt?

We maken graag een praatje over jouw aangepaste project. Veel van onze staff zijn oud-vrijwilligers en kunnen jouw vragen beantwoorden. Je kunt ons bellen op het nummer 01903 708300 of stuur een email naar info@projects-abroad.nl.

049 779 99 09

of stuur ons een e-mail:

begin met het plannen van jouw project

Is een taalcursus in het buitenland geschikt voor mij?

Een taalcursus is geschikt voor jouw als je tijd wilt investeren in een vaardigheid terwijl je reist. Het geeft je de kans om een lokale gemeenschap te ontdekken en een levenslange vaardigheid aan te leren.


Je hebt geen ervaring of kennis nodig om deel te nemen aan een taalcursus. Met de juiste motivatie en ingesteldheid kun je zoveel bijleren. Onze taalcursussen voor groepen zijn ook een leuke manier om nieuwe mensen te ontmoeten en samen in een ander land te verblijven, zodat je de ervaring kunt delen.


Al onze leraren zijn professioneel opgeleid en gekwalificeerd om les te geven, al het lesmateriaal is ook inbegrepen bij de deelnamekosten.


Heb je interesse in onze taalcursussen, dan is een culturele uitwisseling project misschien ook iets voor jou, waar je communicatieve vaardigheden ontwikkelt. Lees meer over onze vrijwilligerswerk projecten in het buitenland.

Wat kan ik leren tijdens een taalcursus in het buitenland?

Een nieuwe taal leren in het buitenland is niet alleen waardevol voor jouw eigen taalvaardigheid, het bereidt je ook voor op de volgende stap in jouw carriere of opleiding, en geeft je een bredere kijk op de wereld..


Hier zijn enkele voordelen die onze vorige vrijwilligers waardevol vonden:


 • Soft skills zoals teamwork, communicatie en tijdsmanagement
 • Word bekwaam in de door jou gekozen taal
 • Haal het meeste uit jouw ervaring in het buitenland door te praten met de lokale gemeenschap
 • Verkrijg zelfvertrouwen door buiten je comfort zone te stappen
 • Al het bovenstaande is een waardevolle toevoeging aan je CV, studie aanvragen en jouw persoonlijke ontwikkeling.
Projects Abroad volunteer completes the Arabic work given to her during the language course.

Volgende stap

Bijkomende taalcursussen

Je kunt onze taalcursus ook deeltijds volgen terwijl je vrijwilligerswerk of stage doet op een van onze projecten in de omgeving. Op deze manier leer je een nieuwe taal en doe je waardevol vrijwilligerswerk of verkrijg buitenlandse werkervaring. Doe je bijvoorbeeld vrijwilligerswerk in een Franssprekend land, dan kan het interessant zijn om enkele Franse lessen in te plannen tijdens jouw vrije tijd!

Onze bijkomende taalcursussen zijn beschikbaar voor 5 uur, 14 uur, 30 uur of 60 uur per week. Je kunt ons altijd contacteren voor meer advies over de best mogelijk optie voor jouw vrijwilligersproject.

Onze partners