Buddha is shown over a body of water in Angkor Wat, where Projects Abroad volunteers visit and educate themselves on Khmer history.

Vrijwilligerswerk in Cambodja

Ondersteun de ontwikkeling van gemeenschappen terwijl je de oude ruïnes en geschiedenis van Cambodja verkent

Doe vrijwilligerswerk in Cambodja met Projects Abroad en help met onze duurzame ontwikkelingsdoelen die de lokale gemeenschappen ondersteunen. Je gaat het dagelijkse leven kunnen ervaren en meer leren over de geschiedenis en cultuur van Cambodja.

 

We hebben verschillende vrijwilligerswerk mogelijkheden in Cambodja waar je deel van kunt uitmaken. Je kunt de vroege ontwikkeling van kinderen ondersteunen en Engelse les geven in de kleuterscholen of werken in achtergestelde scholen. Je kunt ook naar de afgelegen gebieden reizen waar de gezondheidszorg beperkt is en een basis medische verzorging voorzien.

 

Al onze projecten zijn gebaseerd in de hoofdstad Phnom Penh, en onze kantoren vind je in het stadscentrum. Onze voltijdse medewerkers zijn 24/7 beschikbaar om je te helpen waar nodig is.

 

In je vrije tijd kun je de omgeving verkennen. Probeer de lokale delicatessen zoals kip curry of verse vis, leer de traditionele dansen en bezoek de verschillende boeddhistische tempels.

Projecten beschikbaar in Cambodja

Filter by:

1-3 van 12 projecten

Angkor Wat in Cambodia
Take a Gap Semester Abroad in Asia
Bekijk dit project
 • Prijs: €5,795 voor 10 weken
 • Extra weken: €450
 • Startdatum: Door het jaar heen
 • Minimale duur: 10 weken
 • Leeftijd: 17-24
Geneeskunde stage in Cambodja
Bekijk dit project
 • Prijs: €2,285 voor 2 weken
 • Extra weken: €365
 • Startdatum: Altijd
 • Minimale duur: 2 weken
 • Leeftijd: 18 of ouder
Teenage volunteers working with children in Cambodia use weekends to explore local attractions.
Groepsreis kinderopvang in Cambodja voor jongeren
Bekijk dit project
 • Prijs: €2,020 voor 2 weken
 • Extra weken: €440
 • Startdatum: Tijdens schoolvakanties
 • Minimale duur: 2 weken
 • Leeftijd: 15-18
Meer laden

Kun je niet vinden wat je zoekt?

We beschikken over de kennis en staff die een op maat gemaakt project kunnen samenstellen of de beste optie kunnen helpen bepalen voor jou.


Praat met een van onze project experten:

049 779 99 09

of

begin met het plannen van jouw project

Waar in Cambodja zijn we gebaseerd?

Phnom Penh

Al onze projecten in Cambodja zijn gebaseerd in Phnom Penh, een stad langs de Tonlé Sap and Mekong rivieren. De stad heeft een rijke geschiedenis van het Khmer Rouge tijdperk, dus het is een aanrader als je een liefhebber bent van geschiedenis.


Zelfs met de oorlogsgeschiedenis in Cambodja, blijft het land zich verder ontwikkelen en uitbreiden door de groeiende toeristenindustrie. Op sommige plaatsen vind je een mengeling van een traditionele en moderne levensstijl. Vergeet ook niet om het lokale eten uit te proberen, die je kunt vinden op elke hoek van de straat.


Kuier door de straten en ontmoet de lokale bevolking, het chaotische verkeer en de monniken gekleed in saffraankleurige gewaden. Proef de lokale delicatessen zoals verse vis en kip curry, koop van de lokale marktkramers en ga gesprekken aan. Plan zeker ook een uitstap naar de bekende Angkor Wat tempels, iets wat je niet mag vergeten te ontdekken!

Luchthaven transport, vluchten en visums

Na aankomst op de vooraf bepaalde luchthaven, zal een medewerker van Projects Abroad je persoonlijk opwachten. Meer informatie over de verschillende luchthavens, oriëntatie en visums kun je op onze Cambodja Aankomstprocedure pagina terugvinden.

Volgende stap

Veiligheid en ondersteuning

Jouw veiligheid heeft onze hoogste prioriteit. We hebben verschillende procedures opgezet zodat jouw ervaring in het buitenland zorgeloos en veilig verloopt. Onze Projects Abroad staff is 24/7 beschikbaar, zowel door de week als tijdens het weekend, om je te ondersteunen en begeleiden. Zij zorgen ervoor dat jij je altijd veilig en comfortabel voelt. Mocht je ergens tegenaan lopen, dan zijn ze altijd beschikbaar om je te helpen.

 

Lees meer over veiligheid en ondersteuning.

Onze partners