Projects Abroad volunteers enjoy a fun canopy walk in a forest in ghana.

Vrijwilligerswerk in Ghana

Ondersteun lokale gemeenschappen terwijl je het dagelijkse leven ervaart in dit kleurrijke land in West-Afrika.

Doe vrijwilligerswerk in Ghana met Projects Abroad en draag bij tot de ontwikkeling van gemeenschapsinitiatieven in een prachtig land in West-Afrika. Je gaat helpen met langetermijn doelen en de lokale gemeenschappen ondersteunen terwijl je het dagelijkse leven in Ghana kunt ervaren.

 

We bieden verschillende vrijwilligerswerk mogelijkheden in Ghana. Je kunt kiezen om de vroege ontwikkeling van kinderen te ondersteunen in dagzorgcentra of voetbal coaching doen met achtergestelde leerlingen. Je kunt ook helpen met gratis gezondheidszorg aan te bieden in afgelegen gebieden, waar de toegang tot medische zorg beperkt is.

 

Op elk project hebben we ervaren medewerkers die je 24/7 ondersteunen wanneer je dit nodig hebt.

 

Je kunt historische musea bezoeken, hiken door de prachtige natuur en uiteraard kun je ook de lokale delicatessen uitproberen.

Projecten beschikbaar in Ghana

Filter by:

1-3 van 20 projecten

A Childcare volunteer in Ghana offers a child a high five for successfully completing an educational task.
Vrijwilligerswerk met kinderen in Ghana
Bekijk dit project
 • Prijs: €2,035 voor 2 weken
 • Extra weken: €315
 • Startdatum: Altijd
 • Minimale duur: 2 weken
 • Leeftijd: 16 of ouder
Female Medical intern treats a local woman's finger at a Public Health Outreach programme during her Medical placement in Ghana.
Geneeskunde stage in Ghana
Bekijk dit project
 • Prijs: €1,870 voor 1 week
 • Extra weken: €315
 • Startdatum: Altijd
 • Minimale duur: 1 week
 • Leeftijd: 16 of ouder
While doing community volunteer work in Ghana, teenagers take a group photo with children.
Groepsreis kinderopvang in Ghana voor jongeren
Bekijk dit project
 • Prijs: €2,245 voor 2 weken
 • Extra weken: €465
 • Startdatum: Tijdens schoolvakanties
 • Minimale duur: 2 weken
 • Leeftijd: 15-18
Meer laden

Kun je niet vinden wat je zoekt?

We beschikken over de kennis en staff die een op maat gemaakt project kunnen samenstellen of de beste optie kunnen helpen bepalen voor jou.


Praat met een van onze project experten:

049 779 99 09

of

begin met het plannen van jouw project

Waar in Ghana zijn we gebaseerd

Akuapem Hills

In het Oosten van Ghana vind je Akuapem Hills. Het staat bekend om zijn groene vegetatie en rijke rode aarde. Het is een rustige omgeving waar de kinderen je graag de naam ‘Obroni’ (buitenlander) geven als ze opmerken dat je geen inwoner bent van de stad. De inwoners zijn heel gastvrij en entertainen je graag. Neem deel aan de feestelijke evenementen, probeer gedroogde vis en delicatessen langs de kant van de weg.

Accra

Als welvarend handelscentrum en hoofdstad is Accra de perfecte plek om uw reis naar West-Afrika te beginnen. Met een bevolking van meer dan 2,7 miljoen van de meest gastvrije mensen, is Accra een constante, vochtige drukte van kleurrijke gebeurtenissen in de stad. Je kunt gek verkeer verwachten, een levendige cultuur en straten bezaaid met Ghanese restaurants en marktverkopers die hun handgemaakte goederen verkopen.
 
 

Luchthaven transport, vluchten en visums

Na aankomst op de vooraf bepaalde luchthaven, zal een medewerker van Projects Abroad je persoonlijk opwachten. Meer informatie over de verschillende luchthavens, oriëntatie en visums kun je op onze Ghana Aankomstprocedure pagina terugvinden.

Volgende stap

Veiligheid en ondersteuning

Jouw veiligheid heeft onze hoogste prioriteit. We hebben verschillende procedures opgezet zodat jouw ervaring in het buitenland zorgeloos en veilig verloopt. Onze Projects Abroad staff is 24/7 beschikbaar, zowel door de week als tijdens het weekend, om je te ondersteunen en begeleiden. Zij zorgen ervoor dat jij je altijd veilig en comfortabel voelt. Mocht je ergens tegenaan lopen, dan zijn ze altijd beschikbaar om je te helpen.

 

Lees meer over veiligheid en ondersteuning.

Onze partners