Neem contact op

Bij Projects Abroad organiseren we levensveranderende vrijwilligersprojecten en stages in ontwikkelingslanden.

Je kiest je eigen project, je locatie en wanneer je wilt deelnemen. De projectprijs is inclusief:

  • professionele staff voor, tijdens en na jouw project
  • Een zorgeloze aanpak waar alles voor jou wordt geregeld
  • Een echt project met een echte impact

Door onze projecten kunnen we verandering teweeg brengen. Elk project lost een bepaald probleem op een specifieke locatie. Het ene project helpt met het beschermen van zeeschildpadden in Mexico, een ander proejct vecht de ongelijkheid tussen an en vrouw in Tanzania. Onze projecten lopen het hele jaar door, onafhankelijk van de hoeveelheid vrijwilligers of stagiaires die deelnemen.

We doen dit al voor meer dan 30 jaar. Dit betekent dat je deel gaat uitmaken van een langetermijn, waardevolle verandering, en niet zomaar een snelle oplossing.

Wanneer een vrijwilliger of stagiaire zich aanmeldt voor een project, investeren ze rechtstreeks in een betere wereld.

Waar begin ik?

Stap 1: Oriënteren

Ontdek onze projecten en bestemmingen. Kies een bestemming die je het meest aanspreekt. We hebben verschillende mogelijkheden, van medische stages in Kenia tot haaienbescherming in Fiji.

Neem contact met ons op! Ons team bestaat uit experten die je helpen kiezen met het meest geschikte project, bestemming en data.

    

Stap 2: Inschrijving

Als je jouw keuze hebt gemaakt, vul dan het online inschrijfformulier in en betaal de aanbetaling van €295, die van de totaalprijs wordt afgetrokken. Je kunt ook telefonisch boeken, inschrijven duurt uiteindelijk maar 10 minuten.

We raden aan om ten minste 3 maanden voor vertrek te boeken. Maar onze staff is in staat om een reis te regelen kort voor vertrek, dus als je twijfelt, neemt dan contact met ons op!

Ben je niet zeker wat je moet invullen in het online formulier, neem dan een kijkje naar onze Hoe kan ik boeken pagina.

    

Stap 3: Bevestiging

Je gaat na het inschrijven een bevestiging krijgen per email. In de tussentijd kijken we het inschrijvingsformulier zorgvuldig na om te controleren dat alles goed is ingevuld. Dit duurt zo'n 5-tal werkdagen.

Je krijgt een email om je welkom te heten en een telefoontje van onze Volunteer Advisor. Deze persoon wordt jouw contactpersoon vanaf de voorbereiding tot op het moment dat je aankomst op je bestemming.

    

Stap 4: Voor vertrek

Jouw Volunteer Advisor helpt je met de voorbereidingen voor je vertrekt. Je krijgt ook toegang tot jouw eigen MyProjectsAbroad pagina. Dit is een online systeem waarmee we je informeren en helpen voor je vertrek. Je vindt er informatie over wat je best meebrengt, informatie over jouw accommodatie en hulpmiddelen om je voor te bereiden op jouw project.

We sturen ook alle informatie door omtrent jouw visum, indien dit vereist is.

    

Stap 5: Betaling

Bij het online inschrijven betaal je €295, een deel van de projectprijs. U betaalt het bedrag pas drie maanden voor uw vertrek. Je kunt betalen via de MyProjectsAbroad pagina, een bankoverschrijving of per telefoon. Lees hier meer over onze flexibele betalingsopties.

    

Stap 6: Klaar voor vertrek!

We nemen ook contact met je op voor je vliegt, maar vanaf dan is het enkel nog instappen en het avontuur kan beginnen!

    

Stap 7: Aankomst en introductie

Onze staff zal je opwachten aan de luchthaven met een naambordje van Projects Abroad. Zij brengen je naar jouw accommodatie en helpen je gewend raken aan de omgeving.

Je krijgt een uitgebreide inductie en briefing over veiligheid, zodat je de lokale omgeving al kunt leren kennen. Op de tweede krijg wordt je geintroduceerd aan je collega's op het project.

    

Stap 8: Beleef de ervaring van je leven

Nu is het aan jou. Je gaat nieuwe vrienden maken, nieuwe vaardigheden leren en deel uitmaken van een langetermijn impact. Onze staff helpt graag waar nodig is om je de beste ervaring te bieden.

    

Wil je meer weten?

Lees onze FAQsAccommodatieVluchten regelen en Hoe de prijzen werken.

Onze partners