Als een van de grootste internationale vrijwilligerswerk organisaties in de wereld, neemt Projects Abroad de veiligheid en welzijn van de vrijwilligers en stagiaires heel serieus.

Verzekering

Jouw veiligheid is voor ons erg belangrijk. Daarom is het verplicht om een reis- en zorgverzekering te hebben voor de gehele periode dat je in het buitenland bent. De reisverzekering moet ten minste dekking bieden voor: medische repatriëring, persoonlijke ongelukken, persoonlijke aansprakelijkheid en bagagedekking. 

Als u vragen heeft over het afsluiten van een verzekering, kunnen wij u advies geven tijdens uw pre-departure proces.

Visum

Ben je een EU-inwoner en reis je naar Cambodja, China, Ethiopië, Ghana, Jamaica (langer dan een maand), Kenia, Mongolië, Nepal, Sri Lanka, Tanzania, of Thailand? Hou er dan rekening mee dat je een visum moet aanvragen. Ons Visum team geeft je graag alle gedetailleerde informatie over de visum vereisten na je inschrijving.

Vaccinaties

We raden je aan om contact op te nemen met je huisarts of de lokale GGD om na te gaan welke vaccinaties jij nodig hebt. Zij hebben de meest actuele informatie en zijn bevoegd hierin te adviseren. Projects Abroad is geen medische instelling en ons advies op dit gebied is dan ook nooit officieel.

Kun je niet vinden wat je zoekt?

Neem contact met ons op:

049 779 99 09

of

begin met het plannen van jouw project

Onze partners