Young monks stand together near Sri Lanka volunteering opportunities with Projects Abroad.

Vrijwilligerswerk in Sri Lanka

Ervaar het dagelijkse leven in Sri Lanka terwijl je de achtergestelde lokale gemeenschappen ondersteunt

Doe vrijwilligerswerk in Sri Lanka met Projects Abroad en ondersteunt de ontwikkeling tijdens een van onze duurzame projecten in achtergestelde gemeenschappen. We hebben verschillende projecten beschikbaar, en er is zeker eentje dat bij je past!


Je kunt kinderen en volwassenen computervaardigheden aanleren of medische verzorging voorzien tijdens een Public Health project. Je kunt ook de educatieve ontwikkeling van jonge kinderen ondersteunen en ze motiveren om nieuwe vaardigheden te leren.


We doen vrijwilligerswerk op verschillende plaatsen in Sri Lanka, sommigen in Colombo en anderen langs de westkust. Je gaat jezelf onderdompelen in de lokale cultuur en het dagelijkse leven. De lokale gemeenschap is vriendelijk en onze vaste medewerkers zijn 24/7 aanwezig om te je te helpen waar het nodig is.


Sri Lanka staat bekend voor zijn prachtige natuur en culturele bezienswaardigheden. Je kunt wildlife spotten, hiken door de dichtbeboste wouden en de historische tempels bezoeken!

Projecten beschikbaar in Sri Lanka

Filter by:

1-3 van 12 projecten

A young girl has her blood pressure taken on Projects Abroad's medical internship for high school students in Sri Lanka
Geneeskunde groepsreis in Sri Lanka voor jongeren
Bekijk dit project
 • Prijs: €2,245 voor 2 weken
 • Extra weken: €465
 • Startdatum: Tijdens schoolvakanties
 • Minimale duur: 2 weken
 • Leeftijd: 15-18
Projects Abroad intern assists with testing blood pressure and sugar levels in Sri Lanka whilst on her medical placement.
Geneeskunde stage in Sri Lanka
Bekijk dit project
 • Prijs: €2,035 voor 2 weken
 • Extra weken: €315
 • Startdatum: Altijd
 • Minimale duur: 2 weken
 • Leeftijd: 18 of ouder
Sea turtles
Sea Turtle Conservation in Sri Lanka
Bekijk dit project
 • Prijs: €1,920 voor 1 week
 • Extra weken: €365
 • Startdatum: Altijd
 • Minimale duur: 1 week
 • Leeftijd: 16 of ouder
Meer laden

Kun je niet vinden wat je zoekt?

We beschikken over de kennis en staff die een op maat gemaakt project kunnen samenstellen of de beste optie kunnen helpen bepalen voor jou.


Praat met een van onze project experten:

049 779 99 09

of

begin met het plannen van jouw project

Waar in Sri Lanka zijn we gebaseerd?

Onze vrijwilligerswerk mogelijkheden in Sri Lanka zijn gebaseerd in en rond Colombo of op een van de andere locaties langs de westkust.

Colombo

Colombo is de grootste stad in Sri Lanka en een trekpleister voor toeristen. De drukte in de stad is iets dat je moet beleven, en er bestaat een mix van traditioneel en modern, waar je links een oude tempel kunt bewonderen en er om de hoek verschillende marktjes opgesteld staan met souvenirs en lokale delicatessen.

Panadura

Panadura is het grootste dorp in het Zuiden van Colombo en wordt volledig omringd door water. Met zijn ideale ligging is het gemakkelijk om de omliggende dorpen en natuurreservaten te bezoeken.

Galle

Galle is een grote stad in het Zuidwesten van Sri Lanka. In de stad vind je een oud fort die erkend is als UNESCO werelderfgoed. Verken de straten in deze oude en nieuwe stad of ga buiten de drukte op avontuur in de natuur.

Luchthaven transport, vluchten en visums

Na aankomst op de voorafbepaalde luchthaven, zal een medewerker van Projects Abroad je persoonlijk opwachten. Meer informatie over de verschillende luchthavens, oriëntatie en visums kun je op onze Sri Lanka

Aankomstprocedure pagina terugvinden.

Volgende stap

Veiligheid en ondersteuning

Jouw veiligheid heeft onze hoogste prioriteit. We hebben verschillende procedures opgezet zodat jouw ervaring in het buitenland zorgeloos en veilig verloopt. Onze Projects Abroad staff is 24/7 beschikbaar, zowel door de week als tijdens het weekend, om je te ondersteunen en begeleiden. Zij zorgen ervoor dat jij je altijd veilig en comfortabel voelt. Mocht je ergens tegenaan lopen, dan zijn ze altijd beschikbaar om je te helpen.

 

Lees meer over veiligheid en ondersteuning.

Onze partners