A meeting held during one of our international business internships.

Business stage in het buitenland

Ontwikkel business vaardigheden en ervaar het dagelijkse leven in een ander land

Ga op business stage in het buitenlands met Projects Abroad en leer de fijne kneepjes van business in een andere cultuur.


Business mensen kennen de industrie als geen anders, ze zorgen ervoor dat een bedrijf als een geoliede machine loopt. Een Business stage geeft je de unieke mogelijkheid om praktische werkervaring op te doen in een heel andere cultuur. Deze ervaring maakt je uniek en is een waardevolle vermelding op je CV.


We regelen een buitenlandse stage waar je een bedrijf gaat ondersteunen. Je gaat deelnemen aan de dagelijkse activiteiten en je krijgt de kans om connecties op te bouwen. Maar eerst is het belangrijk om jouw vaardigheden en interesses te bepalen. Vervolgens kunnen we de meest geschikte stage voor je uitkiezen. Je gaat samenwerken met vaste medewerkers en bedrijfsleider in de industrie van jouw keuze. Je wordt ook ondersteund door een projectverantwoordelijke die je begeleidt tijdens jouw stage.


Deze aangepaste aanpak zorgt ervoor dat je kunt deelnemen aan een stage die de opstap is naar een carrière in de sector.

Kies een Business Project

1-1 van 1 projecten

Business Interns pose for a photo with staff at a local bank in Mongolia.
Business stage in Mongolië
Bekijk dit project
  • Prijs: €2,035 voor 2 weken
  • Extra weken: €315
  • Startdatum: Altijd
  • Minimale duur: 2 weken
  • Leeftijd: 18 of ouder

Kun je niet vinden wat je zoekt?

We maken graag een praatje over jouw aangepaste project. Veel van onze staff zijn oud-vrijwilligers en kunnen jouw vragen beantwoorden. Je kunt ons bellen op het nummer 049 779 99 09 of stuur een email naar info@projects-abroad.nl.

049 779 99 09

of

begin met het plannen van jouw project

Is een business stage in het buitenland geschikt voor mij?

Onze business stages zijn geschikt voor mensen die de echte business industrie willen leren kennen en buiten hun comfortzone willen stappen.


We gaan je helpen met het verwezenlijken van je doelen, of je nu wilt verder studeren na de stage of je een business carriere wilt starten. Wat ook jouw doel is, we zorgen voor een aangepaste aanpak.


Je gaat samenwerken met professionals en het Projects Abroad team zodat je praktische werkervaring opdoet en waardevolle vaardigheden ontwikkelt.


Elke stage is anders. Je gaat betrokken worden bij de dagelijkse activiteiten in het kantoor. Het kan zijn dat je klanten gaat contacteren of gaat werken met business support teams. Je kunt ook onderzoek doen naar toekomstige business projecten, meetings bijwonen en werken aan briefs.


Heb je interesse in business maar denk je dat een business stage niet is wat je echt zoekt, dan is een microkrediet project misschien wel iets voor jou. Je kunt alle stages in het buitenland hier terugvinden.

An intern working in an office on one of our international business internships.

Wat ga ik leren tijdens een business stage in het buitenland?

Tijdens een stage leer je bepaalde vaardigheden die je voorbereiden op de volgende stap in jouw opleiding of carrière. Je gaat ook een unieke ervaring beleven die een ijsbreker zijn tijdens sollicitatiegesprekken of studie aanvragen.


Hier zijn enkele voordelen waar onze vorige vrijwilligers over praatten:

  • Softskills zoals teamwork, leiderschap, doorzettingsvermogen, organisering, planning en tijdsmanagement.
  • Business vaardigheden die je kunt toevoegen aan jouw CV.
  • De mogelijkheid om samen te werken met mensen van verschillende afkomsten en culturen en samen een groot doel voor ogen hebben.
  • Zelfvertrouwen opbouwen door uit je comfortzone te stappen.

Al deze voordelen zijn waardevol voor je CV, studie aanvragen en persoonlijke ontwikkeling.

Wat maakt een business stage bij Projects Abroad zo anders?

Bij Projects Abroad heeft elk project het doel om de lokale gemeenschappen te helpen. Je gaat deelnemen aan een ethisch verantwoord project dat een impact heeft op een betere toekomst. Hier zijn enkele redenen waarom onze stages zo uniek zijn:


Voltijdse ondersteuning van vaste medewerkers


Tijdens deze projecten ga je samenwerken met business professionals. Je kunt ze dagelijks observeren en ondersteuning krijgen bij het uitvoeren van taken. Het belangrijkste tijdens een business stage is dat je een praktische werkervaring opdoet, waar je specifieke vaardigheden aanleert en ontdekt waar je talenten liggen.


Een aangepaste aanpak


We kunnen jouw stage aanpassen naar jouw interesses. Heb je interesse in een specifieke sector of industrie dan kun je dit aan ons vertellen.

International business interns and local professionals pose outside a modern office block.

Volgende stap

Onze partners