While in Peru, Projects Abroad volunteers love to visit the famous Machu Picchu ruins.

Vrijwilligerswerk in Peru

Doe vrijwilligerswerk in Peru en leef in een stad waar ooit een Inca rijk regeerde of in het Amazonewoud

Doe vrijwilligerswerk in Peru met Projects Abroad en draag bij aan de lange termijn doelen op een van onze vrijwilligerswerk mogelijkheden. Je kunt helpen met het ondersteunen van verschillende lokale gemeenschappen.


Je kunt de vroege ontwikkeling van jonge kinderen ondersteunen in dagzorgcentra of de lokale leraren helpen met het verbeteren van hun Engels. Of je kunt de geschiedenis helpen blootleggen door deel te nemen aan ons Inca Archeologie project. Je kunt ook helpen met het behoud van het prachtige Amazone regenwoud.


De meeste projecten in Peru zijn gebaseerd in Cusco terwijl het natuurbehoud project doorgaat in de Amazone jungle. Onze voltijdse medewerkers in Peru zijn 24/7 aanwezig om je te helpen als het nodig is.


Er valt zoveel te beleven in Peru, bezoek de Machu Picchu of drijf in de warmwaterbronnen. Je hebt genoeg bezienswaardigheden om te doen tijdens je vrije tijd!

Projecten beschikbaar in Peru

Filter by:

1-3 van 15 projecten

Een vrijwilliger werkt met kinderen in Peru en helpt een kind met een klasactiviteit.
Vrijwilligerswerk met kinderen in Peru
Bekijk dit project
 • Prijs: €1,885 voor 2 weken
 • Extra weken: €315
 • Startdatum: Altijd
 • Minimale duur: 2 weken
 • Leeftijd: 16 of ouder
Female medical intern in Peru getting laboratory experience while on her medical placement.
Geneeskunde stage in Peru
Bekijk dit project
 • Prijs: €2,185 voor 2 weken
 • Extra weken: €315
 • Startdatum: Altijd
 • Minimale duur: 2 weken
 • Leeftijd: 18 of ouder
A high school student takes a child's blood sugar measure on our medical internship in Peru
Geneeskunde groepsreis in Peru voor jongeren
Bekijk dit project
 • Prijs: €2,395 voor 2 weken
 • Extra weken: €465
 • Startdatum: Tijdens schoolvakanties
 • Minimale duur: 2 weken
 • Leeftijd: 15-18
Meer laden

Kun je niet vinden wat je zoekt?

We beschikken over de kennis en staff die een op maat gemaakt project kunnen samenstellen of de beste optie kunnen helpen bepalen voor jou.


Praat met een van onze project experten:

049 779 99 09

of

begin met het plannen van jouw project

Waar in Peru zijn we gebaseerd?

Al onze vrijwilligerswerk mogelijkheden in Peru zijn gebaseerd in Cusco, buiten het natuurbehoud project. Die ligt iets verder weg, vlakbij het dorp Puerto Maldonado in het Amazone regenwoud.

Cusco

Cusco is een van de meest fascinerende steden in de wereld. De stad was ooit het centrum van het Incarijk. Vandaag is het UNESCO werelderfgoed met archeologische restanten en een Spaanse architectuur uit koloniale tijden. De stad ligt in de Urubamba vallei in het Andesgebergte.


In Cusco kun je de verschillende delicatessen uitproberen die typisch zijn in Peru. Proef zeker het nationale gerecht, ceviche, wat bestaat uit rauw vis en citroensap, gekruiden met chili. Tijdens je vrije tijd kun je de straten verkennen, gaan hiken in de wilde natuur en vergeet niet de Machu Picchu te bewonderen.

Puerto Maldonado

Ons natuurbehoud project ligt in het hart van het Amazone regenwoud, in het Taricaya Ecological Reserve. Het dichtstbijzijnde dorp is Puerto Maldonado, zo’n uur varen langs de Madre de Dios rivier.


In Taricaya verblijf je in het midden van de jungle en wildlife. Elke ochtend word je gewekt door de geluiden uit het regenwoud en de apen die springen van boom naar boom. Je kunt de pracht van het regenwoud bewonderen van het hoogste uitzichtpunt in Zuid-Amerika.

Luchthaven transport, vluchten en visums

Na aankomst op de vooraf bepaalde luchthaven, zal een medewerker van Projects Abroad je persoonlijk opwachten. Meer informatie over de verschillende luchthavens, oriëntatie en visums kun je op onze Peru Aankomstprocedure pagina terugvinden.

Volgende stap

Veiligheid en ondersteuning

Jouw veiligheid heeft onze hoogste prioriteit. We hebben verschillende procedures opgezet zodat jouw ervaring in het buitenland zorgeloos en veilig verloopt. Onze Projects Abroad staff is 24/7 beschikbaar, zowel door de week als tijdens het weekend, om je te ondersteunen en begeleiden. Zij zorgen ervoor dat jij je altijd veilig en comfortabel voelt. Mocht je ergens tegenaan lopen, dan zijn ze altijd beschikbaar om je te helpen.

 

Lees meer over veiligheid en ondersteuning.

Onze partners