A colourful neighbourhood seen while volunteering in Jamaica with Projects Abroad.

Vrijwilligerswerk in Jamaica

Ondersteun lokale gemeenschappen terwijl je het dagelijkse leven in de Caraïben ervaart

Doe vrijwilligerswerk in Jamaica met Projects Abroad en maak deel uit van onze duurzame inspanningen om te helpen waar het nodig is.


Je gaat helpen met het behalen van lange termijn doelen op een van onze verschillende vrijwilligersprojecten die een antwoord geven op verschillende problemen. Help kinderen met hun leesvaardigheid en begrijpend lezen op de scholen, en doe hetzelfde bij volwassenen in de gemeenschap. Haal je handen uit de mouwen en help met het bouwen van toiletten en speelplaatsen. Of breng je tijd door in een lokaal ziekenhuis en observeer dokters.


Je gaat wonen en werken in Mandeville waar onze lokale medewerkers 24/7 aanwezig zijn om je te helpen waar het nodig is.


Ga dansen op het ritme van de reggae muziek die door de straten gonst en geniet van een warme Caribische zonsondergang met de andere vrijwilligers in Jamaica. Ga ontspannen op de prachtige witte stranden of verken de weelderige natuur tijdens hikes.

Projecten beschikbaar in Jamaica

Filter by:

1-3 van 5 projecten

Female medical intern examines a young boy's mouth in a care centre during a medical internship in Jamaica.
Geneeskunde stage in Jamaica
Bekijk dit project
 • Prijs: €2,435 voor 2 weken
 • Extra weken: €365
 • Startdatum: Altijd
 • Minimale duur: 2 weken
 • Leeftijd: 18 of ouder
A student doing a Psychology internship in Jamaica with Projects Abroad talks to an experienced psychologist.
Psychologie stage in Jamaica
Bekijk dit project
 • Prijs: €2,435 voor 2 weken
 • Extra weken: €365
 • Startdatum: Altijd
 • Minimale duur: 2 weken
 • Leeftijd: 18 of ouder
A local child has his teeth checked by a student doing her Dentistry internship in Jamaica.
Stage tandheelkunde in Jamaica
Bekijk dit project
 • Prijs: €2,070 voor 1 week
 • Extra weken: €365
 • Startdatum: Altijd
 • Minimale duur: 1 week
 • Leeftijd: 18 of ouder
Meer laden

Kun je niet vinden wat je zoekt?

We beschikken over de kennis en staff die een op maat gemaakt project kunnen samenstellen of de beste optie kunnen helpen bepalen voor jou.


Praat met een van onze project experten:

049 779 99 09

of

begin met het plannen van jouw project

Waar in Jamaica zijn we gebaseerd?

Mandeville

De meeste vrijwilligersprojecten in Jamaica zijn gebaseerd in en rond Mandeville. We hebben lokale medewerkers die jouw ervaring onvergetelijk maken.


Mandeville is gelegen in de stad van Manchester. Het is zo’n 4 uur rijden van de toeristische bezienswaardigheid Montego Bay.


Er valt heel wat te beleven in Mandeville. Probeer de lokale delicatessen zoals de ‘jerk chicken’, ‘saltfish’ en ‘ackee’. Bezoek de prachtige witte stranden in Montego Bay en Treasure Beach. Hikes zijn een geweldige manier om de omgeving te verkennen en de watervallen te ontdekken zoals de YS Falls en de bekende Blue Mountains.

Luchthaven transport, vluchten en visums

Na aankomst op de vooraf bepaalde luchthaven, zal een medewerker van Projects Abroad je persoonlijk opwachten. Meer informatie over de verschillende luchthavens, oriëntatie en visums kun je op onze Jamaica Aankomstprocedure pagina terugvinden.

Volgende stap

Veiligheid en ondersteuning

Jouw veiligheid heeft onze hoogste prioriteit. We hebben verschillende procedures opgezet zodat jouw ervaring in het buitenland zorgeloos en veilig verloopt. Onze Projects Abroad staff is 24/7 beschikbaar, zowel door de week als tijdens het weekend, om je te ondersteunen en begeleiden. Zij zorgen ervoor dat jij je altijd veilig en comfortabel voelt. Mocht je ergens tegenaan lopen, dan zijn ze altijd beschikbaar om je te helpen.

 

Lees meer over veiligheid en ondersteuning.

Onze partners