Onze Projects Abroad staff zorgt ervoor dat jij het meeste haalt uit jouw ervaring in het buitenland en komt regelmatig langs op jouw project.

Zorgeloos vrijwilligerswerk en stage in het buitenland

Wij nemen de logistiek voor onze rekening, zodat jouw tijd in het buitenland comfortabel en probleemloos verloopt

Op elk moment proberen we je de best mogelijke ervaring te geven tijdens jouw ervaring in het buitenland. Door onze manier van werken, waarbij wij alle logistiek voor onze rekening nemen, kun jij probleemloos reizen en je volledig focussen op jouw project en het onderste uit de kan halen.

 

Het is ook niet de bedoeling dat je op zoek hoeft te gaan naar bijkomende zaken die bij ons standaard bij het project horen.

 

Daarom zijn we zo toegewijd om een zorgeloze, probleemloze ervaring te bieden voor alle vrijwilligers en stagiaires, flexible Zahlungsmöglichkeiten zonder enige extra kosten.

 

Laat ons alles voor je regelen

 

We nemen onze tijd om jouw reis zorgvuldig te plannen en organiseren. Onze Project Experts zijn altijd bereid om advies te geven over het project van jouw keuze of kunnen je helpen met het boeken van jouw project. Je kunt ze alvast contacteren om te starten met jouw aanvraag.

 

Eenmaal je hebt geboekt, zorgt ons team voor een uitgebreide ondersteuning voor je vertrek:

 

  • visum advies
  • regelen van accommodatie
  • organiseren van jouw project
  • transfers van en naar de luchthaven
  • lokaal transport

Dit is inbegrepen in de projectprijs dus je hoeft je geen zorgen te maken over enige verborgen kosten, want die zijn er niet.

 

Flexibele Projecten

 

Je kiest zelf welke dag je wilt aankomen en vertrekken en hoe lang je wilt verblijven in het land van jouw keuze. Dit betekent dat je zelf kiest hoelang je gaat reizen en wanneer.

 

Dankzij onze voltijdse staff medewerkers zijn de data heel flexibel, ze zorgen voor de transfers van en naar de luchthaven.

 

Een gestructureerd en sociaal project

 

We regelen de projecten zodanig dat je het meeste uit jouw ervaring kunt halen. Als je een specifieke kwestie of onderwerp wilt verkennen dan kunnen we ervoor zorgen dat je voldoende tijd kunt doorbrengen met lokale professionals in de sector.

 

We zorgen ervoor dat je gaat samenwerken met andere vrijwilligers en stagiaires zodat je nieuwe vrienden kunt maken en een netwerk opbouwen tijdens jouw ervaring in het buitenland. Dit betekent dat je er nooit alleen voor staat en je in groepsverband de omgeving kunt gaan verkennen.

 

The extra mile

 

Door de hands-on aanpak van onze staff kunnen ze heel wat voor je organiseren als je iets specifiek wilt bezoeken of ontdekken. Wil je bepaalde bezienswaardigheden ontdekken of je verdiepen in een bepaalde vaardigheid op jouw project? Dat kunnen we voor je regelen.

 

Onze staff kent de lokale omgeving en gemeenschap en ze zorgen ervoor dat alles snel en gemakkelijk georganiseerd kan worden.

 

We gaan graag voor 'the extra mile' en dat maakt onze projecten zo uniek.

Onze partners