A traveller explores a temple in Cambodia on foot.

Terugbetalingsbeleid: Boek uw reis met vertrouwen

Het plannen van je avontuur hoeft geen stress te zijn! Bij Projects Abroad begrijpen we dat het leven voor problemen zorgt en dat uw plannen kunnen veranderen.

Daarom bieden wij een Risicovrije Boekingsgarantie, zodat u uw reis met vertrouwen en gemoedsrust kunt boeken.

Het maakt allemaal deel uit van onze probleemloze aanpak.

Onze flexibele opties

1. Onbeperkte gratis wijzigingen

Het leven gebeurt en uw plannen moeten mogelijk worden aangepast. Maak je geen zorgen! Breng onbeperkt en geheel gratis wijzigingen aan in uw programmadata, duur, programma of zelfs bestemming. Wij zijn er om u bij elke stap te ondersteunen.

2. Uitgebreid krediet

Als u door onvoorziene omstandigheden uw programma voor vertrek moet annuleren, bent u uw geld niet kwijt. We verstrekken Extended Credit voor de volledige programmakosten, zodat je binnen 24 maanden een ander Projects Abroad-programma kunt kiezen.

3. Volledige terugbetalingen

Er kunnen zich onverwachte situaties voordoen. In het onwaarschijnlijke geval dat wij uw programma annuleren of u niet in het door u gekozen programma kunnen plaatsen, bieden wij u alternatieven. Als ze niet voor u werken, bieden wij u een volledige terugbetaling - zonder vragen te stellen. Bovendien ontvangt u een volledige terugbetaling als u binnen vijf dagen na boeking annuleert.

4. Transparant annuleringsbeleid

Voor annuleringen die door u zijn geïnitieerd, bieden wij gefaseerde terugbetalingen aan op basis van de verstrekte kennisgeving:

  • Binnen 5 dagen na boeking: volledige terugbetaling
  • 3+ maanden vóór de startdatum: volledige terugbetaling minus niet-restitueerbare aanbetaling
  • 2-3 maanden voor startdatum: 66% restitutie van de programmakosten
  • 1-2 maanden voor startdatum: 33% restitutie van de programmakosten

Het plannen van je avontuur moet spannend zijn, niet stressvol. Met onze Risicovrije Boekingsgarantie kunt u met vertrouwen boeken, wetende dat u over flexibele opties beschikt als uw plannen veranderen.

Begin vandaag nog met uw levensveranderende ervaring!

Opmerkingen:

  1. Geldig vanaf 1 februari 2024.
  2. Geldt niet voor Studeren in het Buitenland of Groepsreisboekingen.
  3. Hoewel er onbeperkte gratis wijzigingen beschikbaar zijn, zijn datumwijzigingen voor programma's die gebruik maken van Uitgebreid Krediet alleen toegestaan binnen de oorspronkelijke geldigheidsperiode van 24 maanden van het tegoed. Voor datumwijzigingen buiten dit tijdsbestek zijn de standaard annuleringsvoorwaarden van toepassing.
  4. Extended Credit is alleen van toepassing op programma-annuleringen vóór vertrek. Voor datumwijzigingen na vertrek verwijzen wij u naar ons standaard wijzigingsbeleid.
  5. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze algemene voorwaarden.

Need some help?

Our Project Experts are on hand to answer any questions you have about our refund policy. Contact us on:

049 779 99 09

of

begin met het plannen van jouw project

Onze partners