Vrijwilligers bij Machu Picchu

Alumni Netwerk - laat het avontuur beginnen

Projects Abroad is niet zomaar een reis - het is een levenslang internationaal netwerk waar je de wereld helpt verbeteren. Waarom zou deze impact moeten stoppen na je project? Er zijn zoveel verschillende manieren om een impact te maken op jouw omgeving en tegelijk in contact te blijven met de internationale gemeenschap van meer dan 130.000 vrijwilligers net zoals jij!

Word een Projects Abroad Ambassadeur = waardevol voor je CV

Als Projects Abroad Ambassadeur krijg je de gelegenheid om waardevolle werkervaring op te doen, en jouw persoonlijke en professionele vaardigheden te ontwikkelen. Door het jaar heen zal Projects Abroad je voorzien van verscheidene trainingsmogelijkheden die helpen bij jouw persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid op de arbeidsmarkt.

Zamel geld in voor onze stichting

Onze stichting betaalt voor projecten in ontwikkelingslanden die helpen met onderwijs, het aanpakken van armoede, mensenrechten en het milieu. Al het geld gaat rechtstreeks naar de geselecteerde projecten, zonder tussenkomende administratiekosten.

Werk voor ons

We zijn altijd op zoek naar mensen die samen met onze staff hebben gewerkt op een van onze internationale projecten. Wat Projects Abroad zo uniek maakt is dat veel van onze staff ooit gestart zijn als vrijwilliger. Bekijk onze vacature pagina voor meer informatie.

Beloningen

Na jouw vrijwilligerswerk of stage bij ons krijg je twee vouchers ter waarde van €115 voor je volgende project! Je kunt de vouchers voor jezelf houden of ze delen met een van je vrienden! Hoe dan ook, we zien je heel graag terug op een van onze projecten.


Hou rekening met de volgende voorwaarden bij het ontvangen van jouw vouchers:


  • Je moet boeken binnen 36 maanden na jouw thuiskomst. Verlengingen kunnen uitzonderlijk toegekend worden.
  • Indien je jouw voucher(s) aan een vriend of familielid geeft, dan moeten ze jouw volledige naam vermelden in het inschrijfformulier om de vouchers te kunnen gebruiken.
  • Wanneer je boekt, wordt de voucher verrekend op de resterende deelnamekost, niet op de aanbetaling.
  • De voucher kan gebruikt worden tijdens eender welke promotie die op het moment van inschrijven actief is.
  • Vouchers hebben geen geldwaarde en zijn niet omruilbaar.


De bovenstaande voorwaarde maken deel uit van onze Algemene voorwaarden.

Verwijzingsprogramma

Verdien beloningen wanneer u een vriend of familielid aanbeveelt om deel te nemen aan Projects Abroad!

Lees meer over hoe ons Verwijzingsprogramma werkt.

Pssst, wil je het laatste nieuws weten?

Je zult onze twee maandelijkse Alumni nieuwsbrief automatisch ontvangen na het voltooien van jouw project. In deze nieuwsbrief kun je de updates van onze projecten en bestemmingen vinden. We informeren je ook over onze laatste campagnes, vlogs en kortingen. Je kunt je op elk moment uitschrijven op deze nieuwsbrief.

Maak de impact die jij wilt zien en word een stem voor positieve verandering

We willen dat zoveel mogelijk mensen jouw ervaring als vrijwilliger kunnen horen!

Deel en vertel over jouw ervaring aan vrienden, familie en de mensen rondom jou. Jouw enthousiasme, advies en ondersteuning kunnen beslissende factoren zijn voor degene die een vrijwilligersproject in het buitenland overwegen bij Projects Abroad.

Je kunt als Alumni ook een recensie schrijven op een van de volgende websites: Trustpilot, Facebook, Go Abroad en Go Overseas.

 

Wil je meer informatie over ons Alumni netwerk, dan kun je contact opnemen met ons Alumni Team: alumni@projects-abroad.org.

Onze partners