An intern is interviewed about disaster management protocol on one of our International Development internships abroad.

Stage internationale ontwikkeling in het buitenland

Ontdek hoe je de achtergestelde gemeenschappen kunt ondersteunen met praktische oplossingen voor hun dagelijkse uitdagingen

Doe stage op een internationale ontwikkelingsproject met Projects Abroad en doe ervaring op die je gaat gebruiken binnen jouw carrière, gelijk welke sector je ook gaat terechtkomen. Je doet praktische ervaring op en leert over internationale ontwikkeling en disaster management, terwijl je ook de achtergestelde gemeenschappen helpt te ontwikkelen. Je krijgt een beter inzicht op de wereld en de complexiteit in het ondersteunen van de bevolking zodat ze kunnen groeien en floreren.


We hebben verschillende stages internationale ontwikkeling in het buitenland, waar we gemeenschappen helpen en ondersteunen. Jouw werk gaat van het ontwikkelen van campagnes, het onderwijzen van lokale gemeenschappen en het vergemakkelijken van bestaande projecten.


Je gaat werken met lokale experten en het Projects Abroad team, en je gaat de uitdagingen binnen de internationale ontwikkeling beter begrijpen en leren hoe je deze kunt aangaan.

Kies een Internationale ontwikkeling project

1-1 van 1 projecten

International Development interns pose outside with staff from a women's empowerment organisation in Mexico.
Stage Internationale ontwikkeling in Mexico
Bekijk dit project
  • Prijs: €3,015 voor 4 weken
  • Extra weken: €365
  • Startdatum: Altijd
  • Minimale duur: 4 weken
  • Leeftijd: 18 of ouder

Kun je niet vinden wat je zoekt? 

We maken graag een praatje over jouw aangepaste project. Veel van onze staff zijn oud-vrijwilligers en kunnen jouw vragen beantwoorden. Je kunt ons bellen op het nummer 049 779 99 09 of stuur een email naar info@projects-abroad.nl

049 779 99 09

of

begin met het plannen van jouw project

Is een stage internationale ontwikkeling geschikt voor mij?

Onze stages internationale ontwikkeling zijn geschikt voor iedereen die interesse heeft in de sector, of degene die graag achtergestelde gemeenschappen willen helpen.


Op deze projecten ga je werken binnen het onderwijs, werkzaamheid, gezondheidszorg, HIV/Aids, mensenrechten, misdaad en drugsmisbruik. Wil je een carrière starten binnen de sector of denk je een relevante opleiding te gaan starten, dan is een project zoals dit de perfecte introductie tot de sector. Tijdens een stage internationale ontwikkeling ga je terechtkomen in een ondersteunende en educatieve omgeving terwijl je ondergedompeld wordt in de lokale omgeving.


Heb je interesse in internationale ontwikkeling maar wil je de handen uit de mouwen halen, dan heb je misschien interesse in een Bouw project. Je kunt alle stages in het buitenland hier terugvinden.

Interns prepare food for an event on one of our International Development internships abroad.

Wat ga ik leren tijdens een stage internationale ontwikkeling?

Werkervaring opdoen binnen internationale ontwikkeling leert je belangrijke vaardigheden die belangrijk zijn in jouw latere carrière of opleiding. Je kunt deze ervaring in je voordeel gebruiken tijdens studie aanvragen en sollicitatiegesprekken.


Hier zijn enkele voordelen waar onze vorige vrijwilligers over praatten:

  • Softskills zoals teamwork, leiderschap, doorzettingsvermogen, organisering, planning en tijdsmanagement.
  • Praktische werkervaring opdoen binnen de sector waar je terecht wilt komen
  • De mogelijkheid om samen te werken met mensen van verschillende afkomsten en culturen en samen een groot doel voor ogen hebben.
  • Zelfvertrouwen opbouwen door uit je comfortzone te stappen.


Al deze voordelen helpen je met jouw CV, studie aanvragen en persoonlijke ontwikkeling.

Wat maakt een stage internationale ontwikkeling bij Projects Abroad zo anders?

Bij Projects Abroad heeft elk project het doel om de lokale gemeenschappen te helpen. Je gaat deelnemen aan een ethisch verantwoorde stage dat een impact heeft op een betere toekomst. Hier zijn enkele redenen waarom onze stages zo uniek zijn:


Voltijdse ondersteuning van vaste medewerkers


Tijdens deze stages ga je samenwerken met internationale ontwikkeling professionals. Je gaat taken toebedeeld krijgen die uitdagend zijn, maar we zorgen voor dagelijkse ondersteuning en echte resultaten. Je gaat al doende leren en training krijgen van onze experten.


Projecten met een impact

Al onze projecten zijn duurzaam en gericht op specifieke problemen. We willen een positieve impact hebben op de lokale gemeenschappen, op de lange termijn.


Een aangepaste aanpak


We kunnen jouw stage aanpassen naar jouw interesses. Heb je interesse in een specifieke sector of industrie dan kun je dit laten weten aan onze project experten.

Projects Abroad interns gain International Development work experience assisting local business women.

Volgende stap

Onze partners