Boek met vertrouwen: lees ons nieuwe risicovrije restitutiebeleid en onze veelgestelde vragen over COVID-19
Neem contact op

Projects Abroad heeft meer dan 20 jaar ervaring in het boeken van vluchten voor vrijwilligers over de hele wereld. Het online zoeken van vluchten kan een tijdrovend, onoverzichtelijk en frustrerend proces zijn – laat ons het werk voor je doen!

We kunnen helpen met het boeken van de beste vluchten die veilig, snel en betaalbaar zijn, hoe complex je reisplan ook zou zijn.

Voordelen van het boeken van vluchten via Projects Abroad

 Als je ervoor kiest je vluchten via Projects Abroad te boeken dan gaan onze ervaren medewerkers meteen voor je aan de slag. Doordat ons travel team tientallen jaren ervaring heeft met het regelen van vluchten voor onze vrijwilligers, kunnen zij binnen korte tijd met een passend vluchtvoorstel komen.

Dit zijn een aantal voordelen van het regelen van je vluchten via Projects Abroad:

 • Het is een persoonlijke, snelle en efficiënte service en onze medewerkers houden rekening met al jouw specifieke wensen
 • Wij maken gebruik van veilige en betrouwbare vliegtuigmaatschappijen
 • Indien mogelijk zoeken wij altijd naar wijzigbare tickets
 • We regelen automatisch transfers en aansluitende vluchten
 • We houden je op de hoogte van alle belangrijke informatie – wijzigingen in je reisschema, nachtelijke stop overs of vertragingen, toegestane hoeveelheid bagage en tijdzone- en dataveranderingen
 • We kiezen de beste routes en overstaptijden
 • We zullen altijd proberen om je op dezelfde vlucht te zetten als minstens één andere vrijwilliger (dit is handig als je voor het eerst alleen reist, zeker bij onze jongerenreizen voor tieners)
 • Voor bepaalde vliegvelden in de landen waar we werken kun je niet zelf online een ticket kopen. Onze medewerkers kunnen vluchten boeken naar het exacte vliegveld waar jij naartoe moet
 • Als je voorafgaand aan of na afloop van het vrijwilligerswerk verder wilt reizen, dan kunnen wij je helpen met het boeken van de vluchten naar deze bestemmingen, overal ter wereld
 • Alle vrijwilligers die met ons reizen hebben 24/7 toegang tot een noodtelefoonnummer

Vluchtprijzen

Bekijk een overzicht van de gemiddelde vluchtprijzen vanuit Nederland of Belgie.

Als je voor of na het vrijwilligerswerk wilt reizen naar andere landen en onze hulp wilt bij het boeken, dan zullen de vluchtprijzen niet hetzelfde zijn als geadverteerd op onze website. Als je weet waar je naartoe wilt, neem dan contact met ons op en ons travel team stuurt je een vluchtvoorstel en de totaalprijs.

Hoe werkt het?

Het boeken van een vlucht was nog nooit zo gemakkelijk. Als Projects Abroad jouw vluchten regelt en de details in de gaten houdt, heb jij meer tijd om je te focussen op de voorbereidingen van de reis en jouw vrijwilligersproject.

Hoe het werkt:

 1. Als je je inschrijft voor je project, geef je aan of je een vluchtvoorstel wilt ontvangen
 2. Je wordt geaccepteerd voor het vrijwilligersproject
 3. We sturen je een vluchtvoorstel met prijs
 4. Als je het reisplan wilt wijzigen, laat het ons weten dan sturen we nieuwe vluchtvoorstellen totdat we de juiste vinden voor jou

Als je nog vragen hebt over het boeken van vluchten met ons, neem een kijkje onderaan voor de meest gestelde vragen over vluchten of neem direct contact met ons op.

We helpen graag met het vinden van de beste reismogelijkheden die voldoen aan jouw vereisten. Maak het jezelf gemakkelijk en boek je vluchten dus met Projects Abroad.

Veel gestelde vragen over vluchten regelen

Dit zijn de meest gestelde vragen over het boeken van vluchten met Projects Abroad, met onze antwoorden. Als je meer wilt weten, aarzel niet om contact met ons op te nemen. We zullen je zo snel mogelijk terugmailen of we staan je graag direct te woord.


Wat is mijn luchthaven van bestemming

Je kunt de luchthaven van bestemming voor elk project hier vinden. In sommige bestemmingen kan je ervoor kiezen om, naar een alternatief vliegveld te vliegen en daar te worden opgehaald. Hier rekenen we een meerprijs voor, een overzicht hiervan vind je in hetzelfde document.


Als ik niet rechtstreeks vlieg, heb ik dan genoeg tijd voor mijn aansluitende vluchten?

Ja. Ons travel team boekt alleen vluchten met aansluitingen die gegarandeerd zijn door de vliegtuigmaatschappij. Als er weer-gerelateerde of andere vertragingen zijn, zal je overgeboekt worden naar de volgende beschikbare vlucht. Als dat gebeurt dan moet je bellen naar het noodnummer van de bestemming om ons te laten weten wanneer we jouw nieuwe vlucht op het vliegveld kunnen verwachten.


Wat als ik mijn vlucht moet wijzigen?

Geen probleem! Het enige wat je moet doen is contact opnemen met ons travel team en zij maken de nodige veranderingen voor jou. Bij het veranderen van vluchten kan het zijn dat je een toelage moet betalen en mogelijk een tariefverschil. We laten je het exacte bedrag weten voordat we het veranderen.


Hoeveel bagage mag ik meenemen?

De hoeveelheid bagage die je mee mag nemen is afhankelijk van de vliegtuigmaatschappij en boekingsklasse. Ons travel team laat je de hoeveelheid weten terwijl ze jouw vluchtvoorstel maken.


Kan ik mijn stoel kiezen?

 Misschien. Dit is afhankelijk van de vliegtuigmaatschappij waar je mee vliegt. Sommigen hebben afgesproken zitplaatsen terwijl anderen de stoelen pas toewijzen op de dag van de vlucht.


Hoe betaal ik voor mijn vlucht?

Betaal voor je vlucht via PayPal of met een creditcard/betaalkaart via jouw Myprojectsabroad webpagina. Aangezien het met een bankoverschrijving tot wel 3 dagen kan duren voordat wij het ontvangen, adviseren wij om gebruik te maken van PayPal of een creditcard

Onze partners