Projects Abroad raadt onze vertrouwde partnerreisagent STFly aan om uw vluchten te boeken. Het online zoeken van vluchten kan een tijdrovend, onoverzichtelijk en frustrerend proces zijn – laat hen werk voor je doen!

STFly kunnen helpen met het boeken van de beste vluchten die veilig, snel en betaalbaar zijn, hoe complex je reisplan ook zou zijn.

Voordelen van het boeken van vluchten via STFly

Als je ervoor kiest je vluchten via STFly, dan gaan hun ervaren medewerkers meteen voor je aan de slag. 

Dit zijn een aantal voordelen van het regelen van je vluchten via STFly:

  • Het is een persoonlijke, snelle en efficiënte service en hun medewerkers houden rekening met al uw specifieke wensen
  • Zij maken gebruik van veilige en betrouwbare vliegtuigmaatschappijen
  • Indien mogelijk zoeken zij altijd naar wijzigbare tickets
  • Zij regelen automatisch transfers en aansluitende vluchten
  • Zij houden je op de hoogte van alle belangrijke informatie – wijzigingen in je reisschema, nachtelijke stop overs of vertragingen, toegestane hoeveelheid bagage en tijdzone- en dataveranderingen
  • Zij kiezen de beste routes en overstaptijden
  • U kunt voor bepaalde luchthavens in de landen waar wij werken geen online ticket kopen. Het personeel van STFly kan vluchten boeken naar de exacte luchthaven waar u heen moet
  • Als je voorafgaand aan of na afloop van het vrijwilligerswerk verder wilt reizen, dan kunnen STFly je helpen met het boeken van de vluchten naar deze bestemmingen, overal ter wereld
  • Alle vrijwilligers die met ons reizen hebben 24/7 toegang tot een noodtelefoonnummer

Veel gestelde vragen over vluchten regelen

Dit zijn de meest gestelde vragen over het boeken van vluchten met STFly, met onze antwoorden. Als je meer wilt weten, aarzel niet om contact met ons op te nemen. We zullen je zo snel mogelijk terugmailen of we staan je graag direct te woord.


Wat is mijn luchthaven van bestemming

Je kunt de luchthaven van bestemming voor elk project op je MYProjectsAbroad Page vinden. In sommige bestemmingen kan je ervoor kiezen om, naar een alternatief vliegveld te vliegen en daar te worden opgehaald. Hier rekenen we een meerprijs voor, een overzicht hiervan vind je in hetzelfde document.


Als ik niet rechtstreeks vlieg, heb ik dan genoeg tijd voor mijn aansluitende vluchten?

Ja. STFly boekt alleen vluchten met aansluitingen die gegarandeerd zijn door de vliegtuigmaatschappij. Als er weer-gerelateerde of andere vertragingen zijn, zal je overgeboekt worden naar de volgende beschikbare vlucht. Als dat gebeurt dan moet je bellen naar het noodnummer van de bestemming om ons te laten weten wanneer we jouw nieuwe vlucht op het vliegveld kunnen verwachten.


Wat als ik mijn vlucht moet wijzigen?

Geen probleem! Het enige wat je moet doen is contact opnemen STFly en zij maken de nodige veranderingen voor jou. Bij het veranderen van vluchten kan het zijn dat je een toelage moet betalen en mogelijk een tariefverschil. 


Hoeveel bagage mag ik meenemen?

De hoeveelheid bagage die je mee mag nemen is afhankelijk van de vliegtuigmaatschappij en boekingsklasse. STFly laat je de hoeveelheid weten terwijl ze jouw vluchtvoorstel maken.


Kan ik mijn stoel kiezen?

 Misschien. Dit is afhankelijk van de vliegtuigmaatschappij waar je mee vliegt. Sommigen hebben afgesproken zitplaatsen terwijl anderen de stoelen pas toewijzen op de dag van de vlucht.

Onze partners