MyProjectsAbroad

Voor elke vrijwilliger creëren we een persoonlijke MyProjectsAbroad website. Dit is een online systeem waarmee we je informeren en helpen met alle voorbereidingen. Let op: bijna alle informatie is Engelstalig omdat Projects Abroad een internationale organisatie is.(Ben je al ingeschreven als vrijwilliger, log hier dan in)


Log in op jouw MyProjectsAbroad website zodra je bent aanvaard voor het vrijwilligerswerk en controleer regelmatig voor meer informatie over jouw reis. We emailen je elke keer wanneer er nieuwe informatie is teogevoegd aan jouw profiel.

Informatie die je kunt vinden op MyProjectsAbroad

Lokale contactgegevens en telefoonnummers in geval van nood

Telefoonnummers, email adressen en de locaties van onze lokale staff kandoren zijn beschikbaar op MyProjectsAbroad. Vanaf de eerste login weet je: Wie is onze lokale staff, waar kun je ze vinden en wat te doen in geval van nood.

Projectpagina

Een maand voor je project van start gaat, posten we gegevens van jouw project. (We posten dit niet vroeger omdat er vaak derden zijn betrokken en bepaalde details altijd kunnen veranderen) Op deze pagina vind je foto's, de naam en contactgegevens van de lokale supervisor, locatie en achtergrondinformatie van je project en een samenvatting van jouw rol als vrijwilliger.

Accommodatie pagina

Eeb maand voor je start op het project, posten we een pagina van jouw gastgezin of accommodatie regeling. (We posten dit niet vroeger omdat er vaak derden zijn betrokken en bepaalde details altijd kunnen veranderen) Op deze pagina vind je foto's, naam en contactgegevens en achtergrondinformatie van jouw gastgezin (of als je niet bij een gastgezin verblijft, vind je meer informatie over de accommodatie supervisor) en andere relevante informatie.

Paklijst en Visum

We voorzien ook een gedetailleerde lijst voor elk project inclusief advies en bepaalde kledij die je moet meebrengen (afhankelijk van jouw project).

We voorzien ook relevante informatie over jouw visumaanvraag (indien nodig). Je kunt advies, documenten en formulieren terugvinden. Laat ons je helpen om jouw visum te regelen.

Financieel Management

Je kunt een overzicht terugvinden van het resterende bedrag dat je moet betalen aan Projects Abroad, je kunt betalingen maken met credit card of print een ontvangstbewijs van jouw betaling door een veilig, online systeem.

Details verzekering

Je kunt alle gegevens over jouw reis en ziekteverzekering, inclusief dekkingslimieten en instructies terugvinden om een aanspraak te maken.

Vluchtregelingen

Vul je vluchtgegevens in of laat je vlucht regelen door ons reis team. Je kunt hier ook de exacte aankomstprocedure terugvinden, zodat je precies weet waar we jou opwachten.

Een Projects Abroad vrijwilliger kijkt informatie na op MyProjectsAbroad.

Onze partners