Doe vrijwilligerswerk in Europa en bezoek Brasov, Roemenië

Vrijwilligerswerk in Europa

Dompel je onder in een nieuwe cultuur terwijl je vrijwilligerswerk doet in Europa

Neem deel aan vrijwilligerswerk in Europa en werk tijdens een van onze projecten als vrijwilliger aan taken die de achtergestelde gemeenschappen ondersteunen. We zijn momenteel actief met verschillende vrijwilligerswerk projecten in Roemenië.

 

In Brasov kun je de educatieve ontwikkeling van kinderen ondersteunen en bevorderen of meehelpen met het organiseren van creatieve en sportieve activiteiten die de kinderen nieuwe vaardigheden aanleren. In Roemenië kun je zelf ook nieuwe vaardigheden leren binnen geneeskunde, journalistiek of archeologie.

 

Welke bestemming je ook kiest, onze medewerkers zijn 24/7 aanwezig om je te ondersteunen. Projects Abroad organiseert alle onderdelen van jouw project zodat je zelf niet bezig bent met kleine details en je alle tijd en aandacht hebt om je te focussen op het aller belangrijkste: een positieve impact maken in het leven van anderen. 

Bestemmingen in Europa

Bekijk onze bestemmingen voor vrijwilligerswerk in Europa hier:

Waar in Europa zijn we gebaseerd?

We zijn momenteel actief in Roemenië, een land in het Oosten van Europa.

 

Als vrijwilliger in Oost-Europa krijg je de mogelijkheid om het rijke culturele erfgoed te ontdekken in Brasov, een historische stad midden in Roemenië. Je kunt ervoor kiezen om de lokale gemeenschappen te ondersteunen, kinderen te helpen met belangrijke vaardigheden of je geeft als vrijwilliger Engels les op een lokale school. Heb je interesse in de lokale geschiedenis dan is ons Archeologie project de perfecte optie voor jou!

 

Doe als vrijwilliger mee aan een project in Europa en ondersteun de lokale bevolking terwijl je werkt aan duurzame en lange termijn doelen binnen een internationale organisatie. 

 

Volgende stap

Veiligheid en ondersteuning

Jouw veiligheid heeft onze hoogste prioriteit. We hebben verschillende procedures opgezet zodat jouw ervaring in het buitenland zorgeloos en veilig verloopt. Onze Projects Abroad staff is 24/7 beschikbaar, zowel door de week als tijdens het weekend, om je te ondersteunen en begeleiden. Zij zorgen ervoor dat jij je altijd veilig en comfortabel voelt. Mocht je ergens tegenaan lopen, dan zijn ze altijd beschikbaar om je te helpen.

 

Lees meer over veiligheid en ondersteuning.

Kun je niet vinden wat je zoekt?

We helpen je graag bij het vinden van een project dat bij jou past.

 

Praat met een van onze project experts:

049 779 99 09

of

begin met het plannen van jouw project

Onze partners