A career breaker volunteering with Projects Abroad in Belize helps a child improve literacy at a local school.

Vrijwilligerswerk voor professionals of tijdens een sabbatical

Ga buiten je grenzen en maak deel uit van onze duurzame inspanningen om gemeenschappen te ondersteunen

Een carriere break of een loopbaanonderbreking kan ruimte geven voor nieuwe mogelijkheden. Zelfs als je tijdskrediet of een sabbatical gaat nemen, je kiest uiteindelijk zelf welke kant je opgaat tijdens deze break. Je kunt bijvoorbeeld buiten je grenzen gaan en een bijdrage leveren in het buitenland.


Met Projects Abroad ga je naar het buitenland om deel te uit te maken van duurzame projecten en de lokale gemeenschappen te ondersteunen. Je gaat helpen met het opzetten van duurzame oplossingen voor de lange termijn. Tegelijk ga je samenwerken met de andere vrijwilligers en onze ervaren staff op locatie.


Heb je interesse hebt om vrijwilligerswerk voor professionals te doen in het buitenland? We kunnen ervoor zorgen dat je jouw professionele vaardigheden kunt toepassen om een verschil te maken. Door vrijwilligerswerk te doen tijdens een sabbatical, ontsnap je aan de routine van de Westerse wereld en ontdek je een nieuwe omgeving en uitdagingen. Natuurlijk kun je ook iets totaal anders proberen dan jouw eigen professionele vaardigheden toe te passen. We kunnen je helpen met het ontdekken van jouw talenten en de bijdrage die je kunt leveren aan het project van jouw keuze.

Filter by:

1-3 van 154 projecten

Grenzen zijn open - veilig om te reizen!
An excavation site in which Projects Abroad volunteers carry out archaeology volunteering work in Romania.
Vrijwilligerswerk archeologie in Roemenië
Bekijk dit project
 • Flexibele data
 • Iedereen vanaf 16 jaar en ouder kan deelnemen
 • Vanaf 1 week
 • Vanaf €2,220
Grenzen zijn open - veilig om te reizen!
Female volunteer working with children in Romania at a care centre for her Childcare Project.
Vrijwilligerswerk met kinderen in Roemenië
Bekijk dit project
 • Flexibele data
 • Iedereen vanaf 16 jaar en ouder kan deelnemen
 • Vanaf 1 week
 • Vanaf €2,045
Grenzen zijn open - veilig om te reizen!
Students listen to a young Teaching volunteer in Romania while an older volunteer prepares for the lesson
Volunteer Teaching in Romania
Bekijk dit project
 • Flexibele data
 • Iedereen vanaf 16 jaar en ouder kan deelnemen
 • Vanaf 4 weken
 • Vanaf €2,945
Meer laden

Kun je niet vinden wat je zoekt?

We helpen je graag verder met het samenstellen van jouw project op maat. Onze medewerkers hebben ervaring met vrijwilligerswerk en ze beantwoorden al jouw vragen met plezier.

049 779 99 09

of stuur ons een e-mail:

begin met het plannen van jouw project

Vrijwilligerswerk voor professionals

Wil je vrijwilligerswerk doen voor professionals, dan kunnen we de flexibele projecten aanraden. Deze zijn onze standaard type projecten die we aanbieden bij Projects Abroad: flexibele en op maat gemaakte vrijwilligersreizen die bij je passen. We kunnen je altijd meer vertellen welk project het paste is voor jouw professionele vaardigheden.


Ben je een medische of geneeskundig professional, dan kun je vrijwilligerswerk doen in een afgelegen kliniek of gemeenschapsziekenhuis. Hier kun je jouw vaardigheden gebruiken om workshops te geven en de lokale professionals helpen met het verbeteren van de behandelingsmethoden. We hebben ook een aantal kinderopvang en lesgeef projecten die de professionele hulp van sociaal werkers, leraren en psychologen goed kunnen gebruiken.


Je kunt ook kiezen om te werken met rechten en mensenrechten of als business consultant op een van onze microkrediet projecten.

Tanzanian medical professionals spend time with a nurse volunteering abroad for her career break.

Vrijwilligerswerk tijdens een sabbatical

Tijdens een sabbatical of loopbaanonderbreking heb je de vrijheid om iets totaal anders te doen en nieuwe vaardigheden bij te leren. Je hoeft niet binnen je eigen sector te blijven. Onze projecten zijn er namelijk zodat je kunt ontdekken waar jouw mogelijkheden liggen.


Hier zijn enkele van onze favoriete vrijwilligersprojecten die je kunt doen tijdens een sabbatical:We zijn bereid om je te helpen met het vinden van vrijwilligerswerk die het beste past tijdens jouw sabbatical.

Volgende stap

Onze partners