A small group of volunteers in Argentina learn and practice Spanish together.

Taalcursus Spaans in Argentinië

Leer Spaans in Argentinië van een professionele leraar en oefen je spreekvaardigheid met de lokale inwoners

In een oogopslag

Leer Spaans in Argentinië van een professionele leraar en ervaar een nieuwe cultuur terwijl je je taalvaardigheid voert met de lokale bevolking. De lessen worden aangepast aan jouw niveau en interesses.


Studeer je voltijds dan volg je minstens 15 uur les per week. Je kunt er ook voor kiezen om de taalcursus te combineren met een vrijwilligersproject of stage. Op die manier kun je de taalvaardigheden toepassen in de praktijk en dat is een waardevolle vermelding op je CV! Tegelijk geef je terug aan een gemeenschap.


Je verblijft bij een gastgezin in Cordoba en kunt het weekend op verkenning gaan met de andere vrijwilligers en stagiaires. Je beleeft zonder twijfel de tijd van je leven op de taalcursus Spaans in Zuid-Amerika!

Startdata: 

Altijd

Zie data

Minimumduur: 

Een Week

Leeftijd: 

16 of ouder


Is een taalcursus Spaans in Argentinië geschikt voor mij?

Heb je altijd Spaans willen leren? Droom je ervan om nieuwe plekken te ontdekken en een andere cultuur te beleven? Dan is onze taalcursus Spaans in Argentinië het geschikte project voor jou!


Spaans praten is een belangrijke vaardigheid en toont aan dat je open staat voor andere culturen. Dit maakt je uniek tijdens sollicitatiegesprekken en studie aanvragen. Dit project is een boost voor je toekomstige carrière!


Je krijgt Spaanse les van een professionele leraar en kunt oefenen in de praktijk met je gastgezin en de lokale bewoners. Je hebt geen kennis nodig om deel te nemen aan de taalcursus en de lessen worden aangepast aan jouw eigen niveau en interesses. Het project loopt ook het hele jaar door dus je kunt op elk moment deelnemen vanaf een enkele week.


Je hebt ook de mogelijkheid om deze taalcursus te combineren met een vrijwilligersproject of stage. Je kunt je Spaanse taalvaardigheid oefenen in de praktijk op een van onze projecten. Wil je bijvoorbeeld een medische stage doen, dan is een kennis Spaans van belang om gesprekken te kunnen voeren met de patiënten en dokters.

While learning Spanish in Argentina, a student decides to volunteer at a local school and leads an activity outside on the field.

Wat ga ik doen op deze taalcursus?

De activiteiten zijn afhankelijk of je de taalcursus voltijds of in combinatie doet met vrijwilligerswerk of stage. Tijdens de taalcursus Spaans ga je de volgende activiteiten uitvoeren:


  • Leer Spaans tijdens de aangepaste taal lessen
  • Verken Argentinië en ontdek een andere omgeving
  • Doe vrijwilligerswerk of stage en combineer de taalcursus met een van onze projecten

Je kunt de  taalcursus onderverdelen in de volgende categorieën:


Leer Spaans tijdens de aangepaste taal lessen


Elke dag krijg je les van de professionele leraar. Je kunt de focus leggen op de Spaanse grammatica, woordenschat of gesprekken leren voeren die je interesseren. Wil je de taalcursus combineren met een stage of vrijwilligerswerk, dan helpt deze taalcursus om de communicatie met de lokale bevolking te verbeteren!


De lessen gaan door in het Projects Abroad kantoor of bij je gastgezin thuis. De lessen worden aangepast aan jouw niveau. Je kunt mogelijks de lessen volgen samen met 2 of 3 andere vrijwilligers.


Verken Argentinië en ontdek een andere omgeving


Er is zoveel te doen in Cordoba en je krijgt de tijd om de omgeving te verkennen in de avond of het weekend. Er is het Sarmiento park, de historische jezuïet blok en het Evita Fine Arts museum die je moet bezocht hebben!


Doe vrijwilligerswerk of stage en combineer de taalcursus met een van onze projecten


Of je nu vrijwilligerswerk of stage wilt doen tijdens of na je cursus, je brengt het meeste van de dag door in de omgeving zelf. Als je bijvoorbeeld vrijwilligerswerk met kinderen in Argentinië gaat doen, dan ga je helpen bij de vroege ontwikkeling in de dagzorgcentra. Of als je een medische stage in Argentinië wilt doen dan ga je rechtstreeks leren van de dokters in een lokaal ziekenhuis.


Waar in Argentinië ga ik werken?

Cordoba

Je gaat werken in Cordoba waar je bij een gastgezin gaat verblijven. Cordoba is de hoofdstad van de provincie en kent prachtige Spaanse architectuur die dateert uit de tijden van het kolonialisme. De spaanse lessen vinden plaats bij je gastgezin of in het kantoor van Projects Abroad.


Er is zoveel te doen en te zien in deze stad, waaronder een mix aan oud en nieuw. Bezoek de oude kathedralen en kerken, de oudste universiteit in Zuid-Amerika of ga naar de musea, theaters of parken in het centrum van de stad. Tijdens jouw verkenning kun je jouw Spaanse kennis oefenen met de lokale bevolking.

Luchthaven transport, vluchten en visums

Vrijwilligers die naar deze bestemming reizen, zullen aankomen in de luchthaven van Cordoba International (COR). Daar zal een medewerker van Projects Abroad je persoonlijk opwachten. Meer informatie over de verschillende luchthavens, oriëntatie en visums kun je op onze Argentinië Aankomstprocedure pagina terugvinden.


Een typische dag op de taalcursus Spaans in Argentinië

Een typische dag begint met een vers ontbijt bij je gastgezin waar je jouw Spaanse kennis alvast kunt oefenen. De week loopt van maandag tot vrijdag, in de avond en het weekend ben je vrij.


Sta je graag vroeg op dan kun je de lessen volgen tijdens de ochtend en de rest van de dag ontspannen of op het project werken. Heb je liever de lessen in de middag, dan kan dat ook. De lessen vinden plaats bij je gastgezin of in het kantoor van Projects Abroad. Je kunt soms ook les volgen in een lokaal cafe of het park.

While learning Spanish in Argentina, a student receives private lessons with a professional tutor.

Doel en impact van het project

Het doel van dit project is om je de kans te geven Spaans te leren spreken in een Spaanssprekend land.


Spaans wordt wereldwijd gesproken op zoveel plaatsen en het is een van de wereldtalen. Het is handig als je veel gaat reizen en daarbij staat het goed op je CV!


Als je graag de taalcursus wilt combineren met een stage of vrijwilligerswerk in Argentinië, dan kun je deelnemen aan een van onze duurzame projecten. Je kunt deel uitmaken van onze inspanningen in de lokale scholen en de leraren ondersteunen. Je kunt alle mogelijkheden hier terugvinden.


Neem deel aan de taalcursus Spaans in Argentinië en leer een nieuwe taal, ontdek een nieuwe cultuur en verken dit diverse land in Zuid-Amerika.

While learning Spanish in Argentina, students volunteer at a local school and help with painting work.

The project runs all year round, you can start on any day, and it’s fully supervised. So all you need to do is decide on some dates, complete our application form with a £195 deposit and we’ll take care of the rest.


Onze impact

Onze projecten zijn opgesteld voor de lange termijn, en er worden elk jaar specifieke doelen vooropgesteld. Elke vrijwilliger en stagiaire helpt met het behalen van deze doelstellingen, hoe lang ze ook helpen op onze projecten.


Elk jaar evalueren we de voortgang in het behalen van de doelstellingen. Daarom hebben we een Global Impact Report opgesteld waar we al onze verwezenlijkingen verzamelen. Kom meer te weten over de impact die onze internationale groep vrijwilligers, stagiaires en staff hebben gemaakt en lees het laatste nieuwe rapport.


Maaltijden en accommodatie

Je gaat bij een gastgezin verblijven in Cordoba. Zij verwelkomen je met open armen in hun huis en delen graag de lokale gewoontes en cultuur met je. Dit is de beste manier om jezelf volledig onder te dompelen in de Argentijnse cultuur en een unieke ervaring te beleven.


We proberen ervoor te zorgen dat je met minstens een andere Projects Abroad vrijwilliger of stagiaire verblijft bij het lokale gastgezin. Jouw kamer is bescheiden maar comfortabel, proper en veilig.


De kostprijs van het project is inclusief drie maaltijden per dag.


Lees meer over onze accommodatie.


Weekend en vrijetijdsactiviteiten

Argentinië is een prachtig land in Zuid-Amerika die een rijke geschiedenis kent. Hier kun je niet alleen deelnemen aan duurzame projecten, je krijgt ook de kans om Argentinië te ontdekken.

Slurp een kopje koffie op de Plaza de San Martin en bewonder de verschillende straatmuzikanten en het beeld van General Jose de Martin. Je verblijft in Cordoba waar onze projecten zijn gelegen, dus je hoeft niet ver te reizen tijdens jouw verblijf in Argentinië.

Wil je het avontuur opzoeken dan zijn er verschillende weekendactiviteiten naar La Cumbre waar je aan paragliding kunt doen of kunt paardrijden langs de prachtige hiking trails.

Je kunt ook kunst opzoeken in het Evita Fine Arts Museum of het Theater del Libertador General San Martin. Wil je meer te weten komen over de geschiedenis van het land dan zijn er heel wat musea die je kunt bezoeken.

Je gaat hoogstwaarschijnlijk andere vrijwilligers ontmoeten tijdens jouw verblijf in Argentinië. Je kunt het land solo of met een groep vrijwilligers van andere projecten gaan verkennen.


Veiligheid en ondersteuning

Jouw veiligheid heeft onze hoogste prioriteit. We hebben verschillende procedures opgezet zodat jouw ervaring in het buitenland zorgeloos en veilig verloopt. Onze Projects Abroad staff is 24/7 beschikbaar, zowel door de week als tijdens het weekend, om je te ondersteunen en begeleiden. Zij zorgen ervoor dat jij je altijd veilig en comfortabel voelt. Mocht je ergens tegenaan lopen, dan zijn ze altijd beschikbaar om je te helpen.

 

Lees meer over veiligheid en ondersteuning.

Bij jouw inschrijving vragen we een aanbetaling te doen van slechts €295, wat wordt afgetrokken van de totaalprijs.

Wil je graag meer dan een project doen? Bel ons dan op 049 7799909 en we kijken graag of een korting mogelijk is.

Kies een duur en startdatum om verder te gaan

Neem contact met ons op

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Onze partners