Vrijwilligerswerk en stage in Athene

Stage in Griekenland

Doe waardevolle ervaring op in Griekenland terwijl je de rijke geschiedenis van Athene verkent

Ervaar de levendige cultuur en rijke geschiedenis van Athene terwijl je leert van ervaren medische professionals. Verblijf in comfortabele gedeelde appartementen, zodat je de Griekse manier van leven kunt verkennen.

Je doet medische ervaring uit de eerste hand op door artsen te volgen terwijl je over verschillende medische specialiteiten leert. Onze flexibele programma's zijn geschikt voor studenten vanaf 18 jaar.

Beschikbare projecten in Griekenland

1-1 van 1 projecten

Medische stage in Athene
Geneeskunde Stage in Griekenland
Bekijk dit project
  • Prijs: €2,850 voor 2 weken
  • Extra weken: €580
  • Startdatum: Altijd
  • Minimale duur: 2 weken
  • Leeftijd: 18 of ouder

Klaar voor een bezoek aan Griekenland?

Neem contact met ons op om te beginnen!

049 779 99 09

of

begin met het plannen van jouw project

Waar we gevestigd zijn in Griekenland

Onze Griekse stagemogelijkheden zijn gebaseerd in Athene.

Athene, de historisch rijke hoofdstad van Griekenland, biedt een unieke mix van oude geschiedenis en moderne stedelijke cultuur. Omringd door iconische monumenten, musea en prachtige landschappen vind je eindeloze mogelijkheden om het rijke erfgoed van de stad te verkennen. De stad staat ook bekend om zijn levendige wijken, bruisende markten en uitzonderlijke eten.

Geniet van het leven in gedeelde appartementen, dompel jezelf onder in lokale tradities en verhalen en proef traditionele Griekse gerechten zoals moussaka (gelaagde aubergine en vleesgerecht) en baklava (zoet gebak met noten en honing).

Als je geen stage loopt, neem dan de tijd om alles wat Griekenland te bieden heeft te verkennen en te ervaren. Bezoek historische bezienswaardigheden zoals de Akropolis, wandel door de pittoreske wijk Plaka of ontspan in een plaatselijke taverna. Verlaat Athene en ga eilandhoppen op een van de beroemde 227 bewoonde eilanden.

Tijdens je stage in Griekenland staat ons toegewijde team 24/7 voor je klaar om je te helpen als je dat nodig hebt.

OPHALEN VAN LUCHTHAVENS, VLUCHTEN EN VISA

Wanneer u aankomt op uw respectievelijke luchthaven, zal een medewerker van Projects Abroad u opwachten. Meer gedetailleerde informatie over aankomstluchthavens, oriëntatie en visa vind je op onze pagina Aankomstprocedures Griekenland.

Volgende stap

Veiligheid en ondersteuning

Jouw veiligheid heeft onze hoogste prioriteit. We hebben verschillende procedures opgezet zodat jouw ervaring in het buitenland zorgeloos en veilig verloopt. Onze Projects Abroad staff is 24/7 beschikbaar, zowel door de week als tijdens het weekend, om je te ondersteunen en begeleiden. Zij zorgen ervoor dat jij je altijd veilig en comfortabel voelt. Mocht je ergens tegenaan lopen, dan zijn ze altijd beschikbaar om je te helpen.

 

Lees meer over veiligheid en ondersteuning.

Onze partners