You are from: United States, Go to our American website.

Projects Abroad

Groepsreis kerstvakantie Geneeskunde project in Sri Lanka

Overzicht

Onze kerstvakantie projecten zijn georganiseerde groepsreizen die plaatsvinden tijdens de kerstvakantie. Deze groepsreizen zijn mogelijk voor vrijwilligers van alle leeftijden en je zult gedurende het project als een groep samenwerken met vrijwilligers van over de hele wereld.

Dit project is ideaal voor iedereen die geïnteresseerd is in geneeskunde of geneeskunde studeert. Het biedt je een uniek kijk in de gezondheidszorg binnen een ontwikkelingsland. Tijdens de 2-weekse groepsreis heb je de mogelijkheid om tijd door te brengen in verschillende medische instellingen.

Datum voor de groepsreis naar Sri Lanka tijdens de kerstvakantie

Binnenkort nieuwe data verwacht!

Vrijwilligerswerk op een geneeskunde project 

Ga tijdens de kerstvakantie mee op de medische groepsreis in Sri Lanka en help mee in de lokale gemeenschap

Het project zal plaatsvinden in en rondom Colombo. Vrijwilligers worden begeleid door een Projects Abroad coördinator en zullen meelopen op verschillende afdelingen in een ziekenhuis. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om een bezoek te brengen aan een centrum voor Ayurvedische geneeskunde, waar nog steeds de 5000 jaar oude traditionele Ayurvedische behandelingen worden uitgevoerd. Je zal ook kunnen deelnemen aan outreach activiteiten waarbij je langsgaat in lokale gemeenschappen.

Bij aankomst zal je een introductie krijgen over de gezondheidszorg in Sri Lanka en over de Sri Lankaanse cultuur. Jouw lokale coördinators zullen veel tips en adviezen met je delen, zodat jij het beste uit je project kunt halen.

Internationale groep vrijwilligers

Eén van de leukste dingen aan onze groepsreizen is dat je met andere internationale vrijwilligers zal gaan samenwerken op de projecten en ook samen gaat wonen. Zo heb je gedurende deze 2 weken mede-vrijwilligers om je heen die net zo enthousiast zijn om meer te leren over de gezondheidszorg in Sri Lanka als jij. Bovendien door alle activiteiten die we daarnaast organiseren weten wij ook zeker dat het ook een hele gezellige tijd gaat worden.

Verblijf tijdens de kerstreis 

Tijdens de groepsreis zal je verblijven bij een gastgezin of bij een nabij gelegen hostel, afhankelijk van het aantal vrijwilligers dat deelneemt aan het project. We zorgen er altijd voor dat je samen met andere vrijwilligers uit jouw groep woont. Natuurlijk zorgen we ook voor alle maaltijden, wat jou de mogelijkheid biedt om zoveel mogelijk lokaal eten te proberen en te genieten van de lokale Sri Lankaanse keuken.

Weekendactiviteiten tijdens de kerstreis in Sri Lanka

Tijdens het weekend en na het werk heb je de mogelijkheid om kennis te maken met de schoonheid en de cultuur van Sri Lanka, zoals een uitstap naar palmboomstranden of naar een van de spectaculaire oude steden. Ook zullen er tijdens de weekenden en avonduren verschillende activiteiten worden georganiseerd en is er voldoende tijd om te ontspannen of te winkelen. Samen met de andere vrijwilligers zal je kerst en Oud & Nieuw vieren in Sri Lanka.

Begeleiding

Al onze groepsreizen zijn onder begeleiding van onze lokale collega’s. Zij zorgen er niet alleen voor dat alles soepel verloopt, maar zij kennen het land ook goed en zullen het beste uit de reis halen. Je leert ze kennen zodra je bent ingeschreven, via de telefoon en e-mail zullen ze je helpen om je reis voor te bereiden. Bij aankomst halen zij jou op van het vliegveld en zijn ze er voor de rest van de reis bij om te zorgen dat de reis vlekkeloos verloopt.

Enthousiast? Wat moet je nu doen?

Ben je helemaal zeker van je deelname en wil je het liefst morgen al vertrekken? Dan is het tijd om je in te schrijven voor dit project via het online inschrijfformulier.

Jij kunt eventueel ook wat ervaringsverhalen lezen van oud-vrijwilligers die eerder met ons zijn mee geweest voor vrijwilligerswerk en alles al hebben meegemaakt, zo heb je wellicht nog een beter beeld over wat jij kunt verwachten.

Neem ook vooral contact met ons op als je vragen hebt over het project en hoe het allemaal in zijn werk gaat. Dat kan via onderstaand contactformulier of via de telefoon (049-7799909).

Liever geen groepsreis of niet beschikbaar in de kerstvakantie?

Als je liever niet in een groep wilt reizen of als je de voorkeur hebt om op andere data naar Sri Lanka te gaan dan is het ook mogelijk om deel te nemen aan het reguliere Geneeskunde project in Sri Lanka. In dat geval neem je deel als individuele vrijwilliger en kun je zelf je startdatum en de duur van je verblijf kiezen.

Jongerenreizen Campaign 2018

Klimaat

Source: Wikipedia

Vertel jouw vrienden over deze pagina:

Terug naar boven ▲