You are from: United States, Go to our American website.

Projects Abroad

Optie 2: Eén vrijwilligersproject in meerdere bestemmingen combineren

Je kunt de keuze maken om meerdere bestemmingen te combineren en zo hetzelfde project in verschillende bestemmingen en culturen te ervaren. Je zult merken dat in de verschillende bestemmingen hele andere werkwijzen gehanteerd kunnen worden, waardoor je op jouw manier "een wereld van verschil" zult beleven.

Voorbeeld:
Sem, 26 jaar, neemt na de afronding van zijn studie geneeskunde het besluit om voor 24 weken (ongeveer een half jaar) naar het buitenland te gaan om vrijwilligerswerk te verrichten. Hij wil aan onze medische vrijwilligersprojecten deelnemen zodat hij zijn ervaringen en diploma kan inzetten in een ontwikkelingsland en tegelijkertijd nieuwe ervaringen op kan doen in een totaal andere medische wereld. Waar hij ongetwijfeld baat bij zal hebben voor zijn toekomstige loopbaan.

Na het lezen van de informatie over de medische projecten in onze wereldwijde bestemmingen, besluit Sem naar land X, land Y en land Z te gaan. Omdat hij voor een verblijfsduur van 24 weken kiest, zal hij in iedere bestemming 8 weken blijven. Sem ontvangt 10% korting bij een combinatie van meerdere bestemmingen. NB. kortingen zijn niet geldig op taalcursussen en de divemaster course.

 • Wil jij weten waarom Sem eigenlijk moet betalen voor vrijwilligerswerk en wat voor totaalpakket Sem tijdens zijn verblijven door Projects Abroad aangeboden krijgt? Klik dan op totaalpakket voor vrijwilligerswerk in het buitenland.
 • Voor ons totaalpakket vragen wij een vast bedrag. In het voorbeeld van Sem berekenen wij zijn bedrag als volgt:
  • Sem kiest voor een verblijfsduur van in totaal 24 weken (8 weken deelname aan een medisch project in 3 verschillende landen).

  • Projects Abroad biedt Sem 10 % korting op het totaalbedrag aan. Sem kan aan de hand van onze online prijslijst zien welke bedragen wij per project in onze bestemmingen rekenen:

   8 weken een medisch project in land X: € 2495
   8 weken een medisch project in land Y: € 1745
   8 weken een medisch project in land Z: € 2395
   Totaal: € 6635
   10 % korting op de totaalprijs: € 663,50
   Eindbedrag: € 5971,50

   * Deze prijsberekening heeft enkel een voorbeeldfunctie. Bekijk zelf online onze prijzen om vooraf een persoonlijke prijsberekening te maken. Uiteraard ontvang je na aanmelding een factuur van Projects Abroad, zodat je jouw financiële gegevens altijd bij de hand zult hebben.

 • Sem heeft de keuze om zijn tickets naar de drie landen door Projects Abroad te laten boeken of deze zelf te boeken. Hij kiest ervoor om hier geen omkijken naar te hebben en laat het aan onze organisatie over. Omdat Sem een specifiek plan voor zijn avontuur heeft en niet alleen vanuit Nederland zal vliegen (hij vliegt direct door na het einde van zijn project) maakt hij gebruik van de service van onze Travel afdeling. Het Travel Team van Projects Abroad stuurt hem dan een vluchtvoorstel en de daarbij horende prijzen toe, die helemaal aangepast zijn op zijn avontuur.

Dit is uiteraard slechts één voorbeeld, er zijn vele opties mogelijk. Wil jij jouw mogelijkheden bespreken omdat je er zelf niet helemaal meer uitkomt? Neem dan contact met ons op. Houd er rekening mee dat taalcursussen en divemaster courses altijd voor de volle prijs berekend worden.

Jongerenreizen Campaign 2018

Vertel jouw vrienden over deze pagina:

Terug naar boven ▲