You are from: United States, Go to our American website.

Projects Abroad

Stage in Azië

Stage in Azië

Een stage in Azië is een geweldige manier om jezelf te ontwikkelingen op persoonlijk vlak, je in te zetten voor anderen en tegelijkertijd waardevolle (werk)ervaring op te doen. De nieuwe cultuur waarmee je te maken krijgt, het verbeteren van je taalvaardigheid en het ontplooien van jouw kennis en vaardigheden in een uitdagende omgeving zullen ervoor zorgen dat jouw stage een bijzondere aanvulling is voor jouw CV.

Projecten voor een stage in Azië

Je kunt voor in Azië terecht in meerdere bestemmingen verspreid over het continent, van Centraal Azië tot Zuidoost Azië! Elk deel van Azië heeft weer andere unieke aspecten die van jouw stage in het buitenland een bijzondere ervaring maken. Denk bijvoorbeeld aan de verschillende religies en culturen die je tegenkomt, de heerlijke Aziatische keuken of de prachtige natuur en tropische stranden.

Qua projecten valt er ook veel te kiezen. Er is voor veel studies een project te vinden dat goed aansluit en als basis kan dienen voor een stage. Zo kun je in alle bestemmingen in Azië terecht voor een sociale stage of een stage in het onderwijs, kun je aan de slag op het gebied van sport, gezondheidszorg, business of journalistiek en zijn er een aantal bijzondere natuurbehoud en mensenrechten projecten waar je stage kan lopen.

Kijk op de algemene stage pagina voor informatie over hoe het allemaal werkt en wat jij moet doen als jij een stage in het buitenland wilt doen.

Klik hieronder op de bestemming van jouw voorkeur om meer te lezen over de mogelijke projecten in ieder land. Je leest daar de algemene informatie over de projecten, welke al basis zullen dienen voor jouw stage in Azië.

Bestemmingen voor een stage in Azië

Jongerenreizen Campaign 2018

Vertel jouw vrienden over deze pagina:

Terug naar boven ▲