You are from: United States, Go to our American website.

Projects Abroad

Global Gap: Een wereldreis in jouw tussenjaar

Global Gap Wereldreis is een innovatief programma van ongeveer 32 weken voor tussenjaar leerlingen die een uitgebreide internationale ervaring willen opdoen. Deze wereldreis omvat drie continenten, vijf landen en twaalf verschillende project mogelijkheden. Het Global Gap Wereldreis programma biedt jongeren die kiezen voor een tussenjaar de mogelijkheid om op een unieke manier nieuwe landen te ontdekken, meer te weten te komen over wereldproblematiek en bovenal te helpen bij waardevolle vrijwilligersprojecten.

Het Global Gap Wereldreis programma is opgezet voor jongeren van rond de 18 en 19 jaar oud, die na het afronden van de middelbare school, hebben gekozen voor een tussenjaar voordat zij verder gaan studeren aan een hogeschool of universiteit. Het programma bestaat uit 1 week oriëntatie en een sociaal project in Ghana, gevolgd door projecten in Zuid-Afrika, Peru, Nepal en Thailand. In elk van deze landen zullen vrijwilligers nauw samenwerken met onze lokale medewerkers en aan de slag gaan op projecten die inzicht geven in belangrijke onderwerpen in ontwikkelingslanden, zoals huisvesting, onderwijs, natuurbehoud en mensenrechten.

Het Global Gap Wereldreis programma

Het Global Gap Wereldreis programma is opgezet voor minimaal 5 en maximaal 15 internationale vrijwilligers. Het reisprogramma ziet er als volgt uit:

Vrijwilligerservaring Kayla Lehne
Kayla Lehne (Verenigde Staten)
5 landen, 6 geweldige reisgenoten en 8 onvergetelijke maanden. Ik kan niet geloven dat dit jaar tot een einde is gekomen. Ik heb in de afgelopen acht maanden meer geleerd over mezelf en de wereld dan ik me ooit had kunnen voorstellen. Ik wil iedereen bedanken die mij gedurende mijn tijd zoveel liefde en steun heeft gegeven, zowel persoonlijk als financieel, want ik zou het niet zonder jullie hebben kunnen doen. Ook kan ik mijn dankbaarheid voor de herinneringen en de lessen die ik heb geleerd niet genoeg benadrukken. Lees meer…

Kosten voor het volledig verzorgde Global Gap wereldreis programma

De bijdrage voor het all-inclusive pakket van het Global Gap Wereldreis programma bedraagt €22.995,00. Deze prijs is inclusief alle maaltijden, accommodatie, een volledige reis- en ziektekosten verzekering, opgehaald en afgezet worden op het vliegveld in iedere bestemming en 24/7 support en backup van onze lokale teams. In tegenstelling tot de andere projecten van Projects Abroad, is de prijs van dit programma inclusief alle benodigde vliegtickets vanaf Nederland of België, retourtickets naar huis voor de wintervakantie, excursies en activiteiten in elke bestemming. Om geschikte vliegtickets te kunnen boeken is het belangrijk dat je je minimaal 3 maanden van te voren inschrijft en de betaling voldoet.

Verschil met onze reguliere projecten

Spreekt een wereldreis in jouw tussenjaar je aan maar ben je niet helemaal tevreden over het aangeboden programma of al te oud om deel te nemen, dan kun je er natuurlijk ook voor kiezen om je eigen wereldreis samen te stellen. In dat geval ben je vrij om een keus te maken tussen alle projecten en bestemmingen die wij aanbieden en kun je zelf je vertrekdata en je reisduur bepalen. Je zal niet samen reizen met andere vrijwilligers maar wel genoeg vrijwilligers tegenkomen in jouw bestemmingen. De projectkosten worden berekend volgens de standaard werkwijze en vliegtickets en excursies zijn in dit geval niet in begrepen. Wil je hier meer over weten neem dan contact met ons op door te klikken op contact of terugbelverzoek, dan helpen we jou met het plannen van jouw ideale wereldreis.

Lees meer over de bestemmingen van het Global Gap reisprogramma:

Vertel jouw vrienden over deze pagina:

Terug naar boven ▲