You are from: United States, Go to our American website.

Projects Abroad

Taalcursus Spaans in Costa Rica

Overzicht

Costa Rica staat bekend om zijn prachtige natuur, vriendelijke bevolking en het heerlijke tropisch klimaat. De officiële gesproken taal is Spaans. Het is dan ook de ideale bestemming om Spaans te leren of je taalvaardigheden bij te spijkeren.

Taalcursus Spaans in Costa Rica

Je kunt door middel van een taalcursus van Projects Abroad Spaans leren in Costa Rica. Kies bijvoorbeeld voor een intensieve taalcursus van 1 week of langer om de taal echt onder de knie te krijgen.

Je kunt er ook voor kiezen om jouw taalcursus Spaans te combineren met een vrijwilligersproject van Projects Abroad in Costa Rica. De kosten voor een taalcursus staan los van de projectprijs.

Je volgt jouw taalcursus in Costa Rica in de studentenstad Heredia, waar je in jouw vrije tijd genoeg kunt doen. Zo kun je bijvoorbeeld de vele cafés en restaurantjes bezoeken en je Spaans oefenen op de locals of naar de top van de Monte de la Cruz klimmen.

Doordat je in Costa Rica bij een lokaal gastgezin verblijft zal je de taal snel leren en hetgeen je hebt geleerd meteen in de praktijk met je gastgezin kunnen oefenen. Naast je taallessen heb je uiteraard nog genoeg tijd over om je huiswerk te maken en samen met andere vrijwilligers meer te zien van de omgeving.

Ga naar de algemene pagina over taalcursussen in het buitenland om meer te lezen over de twee type taalcursussen waar je uit kan kiezen.

Jongerenreizen Campaign 2018

Klimaat

Source: Wikipedia

Vertel jouw vrienden over deze pagina:

Terug naar boven ▲