You are from: United States, Go to our American website.

Projects Abroad

Gymles vrijwilligersproject in het buitenland

Overzicht

Vrijwilligerswerk sport project gymles

Voor de meeste mensen zal de eerste herinnering aan sport zich op schol hebben afgespeeld. De ervaring tijdens de gymles op school hebben vaak een grote invloed op de houding ten opzichte van sport in rest van het leven. Met deze gedachten in ons achterhoofd zijn we gestart met sportprojecten op scholen.

Onze eerste sport vrijwilligers begonnen op een lesgeef project om Engelse spreekvaardigheid over te brengen aan de leerlingen en ontdekte dat veel scholen het erg op prijs stelde als vrijwilligers ook aandacht wilden besteden aan gymles. Over het algemeen ontbrak het de meeste scholen aan de middelen om sportattributen aan te schaffen en een gymleraar in dienst te nemen die verstand had van de verschillende aspecten van sport om aan de kinderen te leren. Onze lesgeef vrijwilligers begonnen met het bieden van extra naschoolse sportactiviteiten en zette voetbal en atletiek clubjes op.

Vrijwilligers kunnen op het gymles project betrokken worden bij het coachen van verschillende sporten. Wil je graag aandacht besteden aan een sport wat we op onze website niet noemen, laat het dan gerust weten, want vaak zijn er ruime mogelijkheden. Onze partnerorganisaties staan vaak open voor nieuwe ideeën en nieuwe mogelijkheden worden constant ontwikkeld. Als je ook bereid bent om Engelse les te geven naast het beiden van gymlessen, kun je een nog grotere impact achterlaten op de gemeenschap waarin je werkt.

Je kunt als vrijwilliger aan de slag op het gymles project ongeacht je leeftijd, je ervaring en je vaardigheden. Je kunt bijvoorbeeld deelnemen tijdens een tussenjaar, een carrièrebreak, als onderdeel van je studie of tijdens een vakantie, je bent zelfs welkom als gepensioneerde! Alles wat je nodig hebt is een passie voor sport en de motivatie om de technieken en vaardigheden over te brengen aan de nieuwe generatie.

Vrijwilligerswerk in het buitenland op een gymles project

Vrijwilligers op een sport project

Vrijwilligers van Projects Abroad kunnen in veel bestemming terecht voor het geven van gymles aan leerlingen op scholen. Ze worden betrokken bij verschillende sporten zoals voetbal en basketbal en de favorieten sporten uit eigen land. Door hun eigen vaardigheden van thuis over te brengen kunnen ze daadwerkelijk bijdragen aan de ontwikkeling van sport in een ander land.

Vrijwilligers kunnen ook betrokken raken bij populaire nationale sporten, zoals cricket in India, waar zelfs hele jonge kinderen al erg enthousiast zijn en over de basisvaardigheden beschikken, omdat ze al van jongs af aan spelen! Vrijwilligers moeten er ook op voorbereid zijn dat de rollen zomaar kunnen omdraaien en de kinderen besluiten dat het tijd wordt dat jij een van hun sporten leert! Een potje Mongools worstelen bijvoorbeeld of een levendige wedstrijd van het Indiase Kabbadi!

Bestemmingen voor gymles projecten in het buitenland:

Jongerenreizen Campaign 2018

Vertel jouw vrienden over deze pagina:

Terug naar boven ▲