You are from: United States, Go to our American website.

Projects Abroad

Taalcursus Cebuano in de Filippijnen

Overzicht

De Filippijnen ligt in het westen van de Stille Oceaan en telt in totaal meer dan 7000 eilanden. In Bogo City wonen ruim 90.000 mensen van de provincie Cebu.

Taalcursus Cebuaans in de Filippijnen

Cebuano (ook wel bekend als Binisaya) wordt gesproken door 20 miljoen mensen, voornamelijk in de regio Central Visayas, waar de provincie Cebu een onderdeel van is. Het is de meest gesproken binnen de zogenoemde Bisayan subgroep en is nauw verwant aan andere Filippijnse talen.

Duik in de fascinerende Filippijnse cultuur door deel te nemen aan de taalcursus Cebuano in de Filippijnen. Kies bijvoorbeeld voor een intensieve taalcursus van 1 week of langer om de taal echt onder de knie te krijgen.

Je kunt er ook voor kiezen om jouw taalcursus Cebuano te combineren met een vrijwilligersproject van Projects Abroad in de Filippijnen. De kosten voor een taalcursus staan los van de projectprijs.

Doordat je in de Filippijnen bij een lokaal gastgezin verblijft zal je de taal snel leren en hetgeen je hebt geleerd meteen in de praktijk met je gastgezin kunnen oefenen. Naast je taallessen heb je uiteraard nog genoeg tijd over om je huiswerk te maken en samen met andere vrijwilligers meer te zien van de omgeving.

Ga naar de algemene pagina over taalcursussen in het buitenland om meer te lezen over de twee type taalcursussen waar je uit kan kiezen.

Jongerenreizen Campaign 2018

Klimaat

Source: Wikipedia

Vertel jouw vrienden over deze pagina:

Terug naar boven ▲