You are from: United States, Go to our American website.

Projects Abroad

Taalcursus Swahili in Kenia

Overzicht

Kenia staat bekend om zijn diversiteit en ontwikkeling. Het dagelijks leven brengt traditionele stammen, stedelijke gezinnen en oude gebruiken bij elkaar. Dankzij de onafhankelijkheid van Groot-Brittannië in 1963, heeft het land zich gevestigd als de dominante economie in ‘de Hoorn van Afrika’ en is Kenia een land vol hoop en ontwikkelingskansen geworden.

Taalcursus Swahili in Kenia

Kenia is een meertalig land waar in totaal 61 talen worden gesproken. De officiële talen zijn het Engels en het Swahili. Swahili is een Bantu taal en wordt in heel Oost-Afrika als gemeenschappelijk communicatiemiddel gebruikt tussen mensen met een verschillende moedertaal.

Je kunt door middel van een taalcursus van Projects Abroad Swahili leren in Kenia. Kies bijvoorbeeld voor een intensieve taalcursus van 1 week of langer om de taal echt onder de knie te krijgen.

Je kunt er ook voor kiezen om jouw taalcursus Swahili te combineren met een vrijwilligersproject van Projects Abroad in Kenia. De kosten voor een taalcursus staan los van de projectprijs.

Doordat je in Kenia bij een lokaal gastgezin verblijft zal je de taal snel leren en hetgeen je hebt geleerd meteen in de praktijk met je gastgezin kunnen oefenen. Naast je taallessen heb je uiteraard nog genoeg tijd over om je huiswerk te maken en samen met andere vrijwilligers meer te zien van de omgeving.

Ga naar de algemene pagina over taalcursussen in het buitenland om meer te lezen over de twee type taalcursussen waar je uit kan kiezen.

Jongerenreizen Campaign 2018

Klimaat

Source: Wikipedia

Vertel jouw vrienden over deze pagina:

Terug naar boven ▲