You are from: United States, Go to our American website.

Projects Abroad

Taalcursus Malagasi in Madagaskar

Overzicht

Als je je helemaal wilt onderdompelen in de cultuur van het Afrikaanse land Madagaskar, dan kun je deelnemen aan een van onze taalcursussen. Malagasi en Frans zijn de officiële talen van Madagaskar, maar Malagasi is degene die het meest gesproken wordt op het eiland.

Dompel je onder in de cultuur van Madagaskar via een taalcursus Malagasi

Malagasi is een unieke taal in Afrika, die wortels heeft in Zuidoost-Azië en door 17 miljoen mensen in Madagaskat wordt gesproken.

Je leert Malagasi van een lokale leraar die je de basis van deze taal bij brengt. Samen bepaal je op welke tijdstippen je lessen plaatsvinden en met welke frequentie. De lessen richten zich vooral op jouw luister-, lees- en spreekvaardigheden.

Je logeert tijdens de cursus bij een gastgezin, waardoor je de kans hebt om je nieuwe vaardigheden direct in de praktijk te brengen, terwijl je jezelf onderdompelt in de lokale cultuur en van de lokale keuken geniet.

We bieden een cursus aan voor 30 uur (verdeeld over twee weken), 45 uur (verdeeld over drie weken) of een intensieve cursus van 60 uur (verdeeld over 4 weken).

Je kunt er ook voor kiezen om jouw taalcursus Malagasi te combineren met een vrijwilligersproject van Projects Abroad in Madagaskar. De kosten voor een taalcursus staan los van de projectprijs.

Als je deelneemt aan een sociaal project of lesgeef project, dan raden we je aan om een cursus Malagasi te volgen tijdens jouw verblijf op het eiland. Veel kinderen op Madagaskar spreken namelijk Malagasi in plaats van Frans.

Jongerenreizen Campaign 2018

Klimaat

Source: Wikipedia

Vertel jouw vrienden over deze pagina:

Terug naar boven ▲