You are from: United States, Go to our American website.

Projects Abroad

Vrijwilligerswerk in het buitenland tijdens de zomervakantie

Vrijwilligerswerk in het buitenland is een bijzondere invulling van een vakantie. Door echt lokaal te wonen en een vrijwilligersproject te doen, leer je het land en de cultuur op een unieke manier kennen. Tegelijkertijd draag je bij aan een waardevol project en doe je zelf een mooie ervaring op. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een van de groepsreizen samen met andere vrijwilligers uit de hele wereld. Er zijn ook veel verschillende projecten waar je individueel aan kunt deelnemen.

Waardevolle invulling van jouw zomervakantie

Projects Abroad vrijwilligers bij het natuurbehoud project in Fiji

Je bent in de zomervakantie welkom in meer dan 25 landen wereldwijd bij vele soorten vrijwilligersprojecten. Vanaf 16 jaar en met of zonder ervaring kun je deelnemen aan bijvoorbeeld een sociaal project in Sri Lanka, een natuurbehoud project in Kenia of een bouwproject in Jamaica. We helpen je graag een project te vinden dat goed past bij jouw interesses en mogelijkheden. De meeste projecten lopen het hele jaar door waarbij je zelf een startdatum en de verblijfsduur bepaalt, meestal met een minimum van 2 weken.

Zinvolle jongerenreizen in de zomervakantie

Speciaal voor 16 t/m 19 jarigen zijn er tijdens de zomervakantie jongerenreizen. Je werkt dan samen met leeftijdsgenoten aan een of meerdere lokale projecten. Deze groepsreizen bieden extra begeleiding, een goed gestructureerd programma en georganiseerde avond- en weekendactiviteiten. Je helpt dus niet alleen bij waardevolle projecten, maar je doet ook bijzondere ervaring op door te wonen en reizen in een andere cultuur. Voor 50-plussers zijn er buiten de zomerperiode volwassenenreizen en voor alle leeftijden zijn er groepsreizen tijdens de kerstvakantie. Als je met 5 of meer personen bent, kunnen we ook een groepsreis op maat maken.

Meer informatie

Projects Abroad vrijwilligers knappen speeltuin op in Kenia

Projects Abroad is een van de grootste internationale organisaties op het gebied van vrijwilligerswerk. Sinds 1992 zijn we wereldwijd actief en inmiddels zijn er meer dan 25 landen. Bekijk de ervaringsverhalen van vrijwilligers om een beter beeld te krijgen van wat je kunt doen.

In het 4-stappenplan vind je extra informatie over deelname aan de vrijwilligersprojecten. Heb je vragen of wil je meer weten over de verschillende mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.

Jongerenreizen Campaign 2018

Vertel jouw vrienden over deze pagina:

Terug naar boven ▲