You are from: United States, Go to our American website.

Projects Abroad

Taalcursus Engels in Tanzania

Overzicht

Naast Swahili spreekt een groot deel van de Tanzaniaanse bevolking ook Engels.

Taalcursus Engels in Tanzania

Je kunt door middel van een taalcursus van Projects Abroad, Jouw Engelse vaardigheden in Tanzania verbeteren. Kies bijvoorbeeld voor een intensieve taalcursus van 1 week of langer om de taal echt onder de knie te krijgen.

Je kunt er ook voor kiezen om jouw taalcursus Engels te combineren met een vrijwilligersproject van Projects Abroad in Tanzania. De kosten voor een taalcursus staan los van de projectprijs.

Zet je Engelse kennis in tijdens het kopen van souvenirs of wanneer je bezienswaardigheden gaat bezoeken. Zo kun je bijvoorbeeld naar het eiland Zanzibar gaan of de Kilimanjaro berg beklimmen.

Doordat je in Tanzania bij een lokaal gastgezin verblijft zal je de taal snel leren en hetgeen je hebt geleerd meteen in de praktijk met je gastgezin kunnen oefenen. Naast je taallessen heb je uiteraard nog genoeg tijd over om je huiswerk te maken en samen met andere vrijwilligers meer te zien van de omgeving.

Ga naar de algemene pagina over taalcursussen in het buitenland om meer te lezen over de twee type taalcursussen waar je uit kan kiezen.

Jongerenreizen Campaign 2018

Vertel jouw vrienden over deze pagina:

Terug naar boven ▲