On the Spanish Language Course in Peru, students explore the local area and stop by a cathedral.

Taalcursus Spaans in Peru

Leer spaans en omgeef jezelf met Spaanssprekenden terwijl je verblijft in het Zuiden van Amerika.

In een oogopslag

Doe onze taalcursus Spaans in Peru en verdiep jezelf in een Spaanssprekende cultuur. Je gaat les krijgen van een professionele leraar en de mogelijkheid krijgen om je kennis te oefenen met de lokale bevolking. Het geeft je een beter inzicht in een andere cultuur en de huidige tradities in Peru.


De taalcursus Spaans wordt aangepast aan jouw niveau. Je kunt een voltijdse cursus volgen aan 15 uur per week of de cursus combineren met een van onze vrijwilligersprojecten of stages in Peru.


Je gaat Spaans studeren terwijl je verblijft in Cusco, waar je met open armen wordt ontvangen door een lokaal gastgezin. Je hebt voldoende vrije tijd om de stad te ontdekken en je Spaans te oefenen in de praktijk. Vergeet niet om de Machu Picchu te bezoeken!

Startdata: 

Altijd

Zie data

Minimumduur: 

Een Week

Leeftijd: 

16 of ouder


Is Spaans leren in Peru geschikt voor mij?

Wil je Spaans leren door jezelf te omringen door Spaanssprekenden? Wil je gesprekken oefenen met de lokale bevolking? Dan is deze taalcursus Spaans in Peru je op het lijf geschreven!


Studeer je Spaans op school, aan de universiteit of heb je simpelweg interesse in deze taal dan kun je deze taalcursus niet links laten liggen! Spaanse taalvaardigheid staat niet alleen goed op je CV, het geeft je meer jobmogelijkheden en geeft je een beter inzicht over andere culturen.


Dit project is geschikt voor iedereen, of je nu een basiskennis Spaans hebt of de taal nog nooit hebt gesproken. De lessen worden aangepast aan jouw niveau.


Je kunt deze taalcursus ook combineren met een stage of vrijwilligerswerk in Peru. Je kunt de vroege ontwikkeling helpen ondersteunen in de dagzorgcentra of Engelse les geven op een lokale school. Je kunt de cursus volgen gedurende 5 uur, 14 uur of 30 uur per week.


Deze cursus is het hele jaar door beschikbaar dus je kunt op elk moment deelnemen vanaf een enkele week. Hoe langer je echter blijft, hoe meer je gaat bijleren.

On the Spanish Language Course in Peru, students explore the local areas.

Wat ga ik doen op de taalcursus Spaans in Peru?

De activiteiten op het project zijn afhankelijk van hoeveel Spaans je al kunt spreken en of je de taalcursus voltijds doet of combineert met een van onze projecten. Je gaat de volgende activiteiten uitvoeren:


  • Leer Spaans tijdens de aangepaste lessen
  • Verken Cusco in Peru
  • Ondersteun de andere projecten in combinatie met de taalcursus

Je kunt het project onderverdelen in de volgende categorieën:


Leer Spaans


Je kunt ervoor kiezen om de taalcursus voltijds te volgen of te combineren met een van onze andere projecten in Peru. Kies je voor een voltijdse cursus, dan krijg je 15 uur les per week. Wil je de cursus graag combineren met een project dan kun je taalcursus volgen voor 5 uur, 14 uur of 30 uur per week.


De Spaanse lessen worden gegeven door een professionele leraar, aangepast aan jouw kennis, vaardigheden en interesses. De leraar leert je niet alleen Spaans maar ook de lokale cultuur van Peru. Je krijgt een beter begrip van het Spaans en de spreekwijze in Peru.


Verken Peru


Het leuke aan deze taalcursus is dat je de geleerde theorie kunt toepassen in de praktijk! Verken Cusco en de rest van Peru door je taalvaardigheid te oefenen met de lokale verkopers of je gastgezin. Ga je deelnemen aan een van onze projecten dan is deze talenkennis van belang. Een stage of vrijwilligersproject helpt je verder bij het verfijnen van jouw spreekvaardigheid en uitspraak.


Draag bij aan onze projecten


Wil je vrijwilligerswerk of stage doen in peru dan kun je de taalcursus Spaans volgen voor 5 uur, 14 uur of 30 uur per week.


Je kunt werken met kinderen en de vroege ontwikkeling ondersteunen of Engelse les geven aan leerlingen en leraren. Je kunt ook medische termen leren tijdens de taalcursus Spaans en vervolgens gebruiken tijdens een medische stage. We hebben verschillende projecten in Peru. Neem een kijkje naar ons aanbod en kies het geschikte project in combinatie met de taalcursus Spaans!


Je kunt deze cursus ook volgen om jouw Spaanse kennis te verbeteren vooraleer je aan het werk gaat op een van onze projecten. Zeker als een bepaald niveau vereist is, worden de lessen aangepast zodat je bepaalde termen en zinnen kunt gebruiken tijdens de stage of vrijwilligerswerk.


Waar in Peru ga ik werken?

Cusco

De taalcursus Spaans is in Cusco en de lessen ga je volgen bij de leraar thuis.


Cusco is een van de meest fascinerende steden in de wereld. Het was ooit de hoofdstad van het oude Incarijk en is vandaag erkend als UNESCO werelderfgoed. Je kunt de restanten van deze oude beschaving overal in de stad terugvinden.


Cusco ligt ook vlakbij de Urubamba vallei en is omringd door het Andes gebergte waar de lama's in het wild leven.

Luchthaven transport, vluchten en visums

Na aankomst op de vooraf bepaalde luchthaven, zal een medewerker van Projects Abroad je persoonlijk opwachten. Meer informatie over de verschillende luchthavens, oriëntatie en visums kun je op onze Peru Aankomstprocedure pagina terugvinden.


Een typische dag tijdens de taalcursus Spaans in Peru

Een dag op de taalcursus hangt af of je de cursus voltijds volgt of combineert met een van onze projecten.


Meestal volg je enkele uren les per dag. Je kunt de exacte uren regelen met je leraar.


Je start de dag met een vers ontbijt samen met je gastgezin. Ben je een vroege vogel dan kun je de lessen ‘s ochtends volgen. Heb je liever les in de middag dan kan dit ook. Je volgt de lessen bij de leraar thuis. De lessen kunnen een op een zijn of samen met andere leerlingen die hetzelfde niveau Spaans hebben.


Na de lessen kun je de stad verkennen en je taalvaardigheid oefenen. Combineer je de taalcursus met een project dan ga je de rest van de dag werken met kinderen, Engelse les geven of leren van dokters tijdens een medische stage.

On the Spanish Language Course in Peru, a student also volunteers at a local school, teaching children.

Doel en impact van het project

Het doel van dit project is om je te helpen met het verbeteren van je Spaanse taalvaardigheid. Jouw Spaanse leraar past de lessen aan afhankelijk van jouw niveau en interesses.


Je gaat de mogelijkheid krijgen om je kennis te oefenen met de lokale bevolking. Ga gesprekken aan in het Spaans en ontdek een heel andere cultuur.


Als je de taalcursus Spaans combineert met een ander project dan ga je deel uitmaken van onze langetermijn en duurzame doelen in Peru. Ga je bijvoorbeeld deelnemen aan een Sociale zorg project, dan ondersteun je de achtergestelde kinderen en help je bij hun vroege ontwikkeling.


Deze taalcursus is ook geschikt als je wilt deelnemen aan een project waar Spaanse taalvaardigheid een vereiste is. Zo is bijvoorbeeld de medische stage, waar je jouw Spaanse talenkennis nodigt hebt om de dokters en patiënten vlotter te kunnen aanspreken.


Neem deel aan onze taalcursus Spaans in Peru en verbeter je vaardigheden in een Spaanssprekend land!

On the Spanish Language Course in Peru, a student also volunteers at a local school, helping with English lessons.

Onze impact

Onze projecten zijn opgesteld voor de lange termijn, en er worden elk jaar specifieke doelen vooropgesteld. Elke vrijwilliger en stagiaire helpt met het behalen van deze doelstellingen, hoe lang ze ook helpen op onze projecten.


Elk jaar evalueren we de voortgang in het behalen van de doelstellingen. Daarom hebben we een Global Impact Report opgesteld waar we al onze verwezenlijkingen verzamelen. Kom meer te weten over de impact die onze internationale groep vrijwilligers, stagiaires en staff hebben gemaakt en lees het laatste nieuwe rapport.


Maaltijden en accommodatie

Je gaat bij een gastgezin verblijven in Cusco. Zij verwelkomen je met open armen in hun huis en delen graag de lokale gewoontes en cultuur met je. Dit is de beste manier om jezelf volledig onder te dompelen in de cultuur van Peru en een unieke ervaring te beleven.


We proberen ervoor te zorgen dat je met minstens een andere Projects Abroad vrijwilliger of stagiaire verblijft bij het lokale gastgezin. Jouw kamer is bescheiden maar comfortabel, proper en veilig.


De kostprijs van het project is inclusief drie maaltijden per dag.


Lees meer over onze accommodatie.


Weekend en vrijetijdsactiviteiten

Peru biedt een hoop aan activiteiten voor elk type vrijwilliger. Heb je interesse in kunst, cultuur, geschiedenis of natuur, Peru kan het allemaal aanbieden!


Een van de grootste bezienswaardigheden in Peru is de Inca en Maya geschiedenis. De archeologische plaatsen zoals Coricancha, Tambomachay en niet te vergeten, Machu Picchu.


In het weekend kun je het dorp van Pisac bezoeken en wandelen door de textiel marktjes. Vergeet ook niet de vele llamas en alpacas te groeten!


De verschillende delicatessen, zoals ceviche, kun je proberen tijdens een vrije avond, in het weekend, samen met de andere vrijwilligers.


We hebben verschillende vrijwilligersprojecten beschikbaar in Peru waar je verschillende vrijwilligers gaat ontmoeten. Je kunt er samen op uit gaan als groep of op je eentje Peru verkennen.


Veiligheid en ondersteuning

Jouw veiligheid heeft onze hoogste prioriteit. We hebben verschillende procedures opgezet zodat jouw ervaring in het buitenland zorgeloos en veilig verloopt. Onze Projects Abroad staff is 24/7 beschikbaar, zowel door de week als tijdens het weekend, om je te ondersteunen en begeleiden. Zij zorgen ervoor dat jij je altijd veilig en comfortabel voelt. Mocht je ergens tegenaan lopen, dan zijn ze altijd beschikbaar om je te helpen.

 

Lees meer over veiligheid en ondersteuning.

Bij jouw inschrijving vragen we een aanbetaling te doen van slechts €295, wat wordt afgetrokken van de totaalprijs.

Wil je graag meer dan een project doen? Bel ons dan op 049 7799909 en we kijken graag of een korting mogelijk is.

Kies een duur en startdatum om verder te gaan

Neem contact met ons op

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Onze partners