You are from: United States, Go to our American website.

Projects Abroad

Twintigersreizen – groepsreizen met vrijwilligerswerk voor jongvolwassenen

Neem deel aan de twintigersreizen en haal het beste uit je zomer

Ben jij tussen de 18 en 25 jaar oud en wil je tijdens je zomervakantie graag in groepsverband vrijwilligerswerk doen in het buitenland? De twintigersreizen bieden je de mogelijkheid om naar een nieuw land te reizen én een blijvend verschil te maken.

Deze unieke tweeweekse reizen zijn zeer geschikt voor twintigers die opzoek zijn naar een goed gestructureerde vrijwilligerservaring en een nieuw land en een nieuwe cultuur willen ontdekken, samen met leeftijdsgenoten uit de hele wereld. Alle sociale en culturele activiteiten maken deel uit van het programma, dus het enige wat je hoeft te doen is je in te schrijven en wij organiseren de rest!

De twintigersreizen moedigen je aan om je in te zetten voor anderen, nieuwe culturen te ontdekken en deel te nemen aan het avontuur van je leven. Lees hier meer praktische informatie over deze reizen.

Ben je tussen de 15 en 18 jaar oud, dan spreken de jongerenreizen jou vast aan. Ga je liever niet met een groep op stap, kijk dan eens bij de reguliere projecten.

Kies jouw twintigersreis:

Cambodja Tijdens de twintigersreis naar Cambodja werk je samen met leeftijdsgenoten van over de hele wereld.
Sociaal & Samenlevingsproject
In Cambodja werk je samen met een internationale groep twintigers in een kinderdagopvangcentrum, waarbij je de lokale medewerkers ondersteunt bij de zorg en het onderwijs voor de kinderen. Ook help je de lokale gemeenschap bij opknapwerkzaamheden.
  • Zondag 21 april 2019 t/m zaterdag 4 mei 2019
  • Zondag 9 juni 2019 t/m zaterdag 22 juni 2019
  • Dinsdag 1 oktober 2019 t/m maandag 7 oktober 2019
  • Zondag 8 december 2019 t/m zaterdag 21 december 2019
Filippijnen Tijdens de groepsreis voor twintigers doe je ervaring op tijdens medical outreaches in lokale gemeenschappen.
Public Health project
Help tijdens deze Twintigersreis de gezondheid van kinderen en volwassenen in de Filippijnen te verbeteren door te assisteren bij medical outreaches en voorlichting te geven over een gezonde levensstijl. Zo doe je relevante praktijkervaring op en leer je meer over de gezondheidszorg van het land, terwijl je ook de mogelijkheid hebt om het land te verkennen.
  • Zondag 16 juni 2019 t/m zaterdag 29 juni 2019
  • Zondag 11 augustus 2019 t/m zaterdag 24 augustus 2019
  • Zondag 8 december 2019 t/m zaterdag 21 december 2019
Ghana Tijdens deze groepsreis voor twintigers doe je medische ervaring op in Ghana.
Sociaal & Samenlevingsproject
Leer Ghana op een bijzondere manier kennen tijdens dit Sociaal & Samenlevingsproject. Je werkt met kinderen van verschillende achtergronden en helpt hen door te zorgen voor een stimulerende, leerzame omgeving. Ook help je de lokale gemeenschap bij opknapwerkzaamheden. In het weekend zijn er allerlei activiteiten georganiseerd om Ghana beter te leren kennen.
  • Zondag 21 april 2019 t/m zaterdag 4 mei 2019
  • Zondag 9 juni 2019 t/m zaterdag 22 juni 2019
Jongerenreizen Campaign 2018

Vertel jouw vrienden over deze pagina:

Terug naar boven ▲