Vrijwilligersprojecten in het buitenland | vrijwilligerswerk voor iedereen vanaf 16 jaar | sociale projecten, lesgeven, gezondheidszorg en meer

Vrijwilligerswerk in het buitenland en stages in het buitenland

Projects Abroad biedt ruim 140 verschillende vrijwilligersprojecten aan, ingedeeld in verschillende categorieën. Zo kun je eenvoudig zien welk type project jou aanspreekt. In de meeste gevallen heb je geen specifieke opleiding of achtergrond nodig. Op deze manier kun je een onvergetelijke ervaring opdoen op een gebied waar jouw interesse naar uitgaan of doe je alvast werkervaring op in een toekomstig werkveld zodat je kunt achterhalen of studie-interesses passend zijn geweest.

Stage Buitenland

Al de projecten die je op onze website aantreft, kunnen eventueel ook als stage worden gedaan. We hanteren dezelfde werkwijze als bij onze vrijwilligersprojecten. We kunnen onze projecten eventueel wel aanpassen aan de wensen en eisen van jouw opleiding om jouw studiepunten ook echt te halen. Klik hieronder naar het project wat aan kan sluiten bij jouw opleiding of surf naar onze speciale stage in het buitenland pagina om meer te lezen over een stage- of afstudeeropdracht in het buitenland.

Projecten voor Professionals

Vrijwilligers die graag hun kennis en vaardigheden willen inzetten bij een van de projecten, zijn ook welkom bij Projects Abroad PRO. Dit is een onderdeel van Projects Abroad gericht op vrijwilligers met specifieke ervaring. Zo kun je aan de slag als fysiotherapeut, docent, arts, sociaal werker, advocaat, consultant of verpleegkundige, maar er zijn ook andere vakgebieden waar je je kunt inzetten. Kijk op de pagina van Projects Abroad Pro voor meer informatie over jouw mogelijkheden.

Kies zelf een project voor jouw vrijwilligerswerk of stage in het buitenland

Klik op een project naar keuze voor meer informatie en ontdek meteen in welk van onze wereldwijde bestemmingen deze aangeboden wordt.

 • Groepsreizen van 2 wekenGroepsreizen van 2 weken voor jongeren

  Ben jij tussen de 16 en 19 jaar oud en wil je in de zomermaanden graag ervaren hoe het is om vrijwilligerswerk in het buitenland te verrichten? Kies dan voor onze 2 Week Specials! Dit zijn groepsreizen waarbij gedurende twee weken één of meerdere projecten worden uitgevoerd, leuke weekenden worden gepland en dit alles onder de constante begeleiding van onze collega's ter plaatse.

 • Groepsreizen van 4 wekenGroepsreizen van 1 maand voor jongeren

  Ben jij tussen de 16 en 19 jaar en wil je in de zomervakantie 4 weken deelnemen aan een groepsproject, dan zijn er verschillende landen die je kunt bezoeken. Je werkt hier samen met leeftijdsgenoten aan één of meerdere projecten. Wij zorgen voor leuke weekenden en voor de juiste begeleiding van onze collega's ter plaatse.

 • Projecten combinerenVrijwilligersprojecten combineren

  Wil jij als vrijwilliger graag op meerdere projecten en/of in meerdere bestemmingen actief zijn? Projects Abroad biedt jou de mogelijkheid van "combineren" aan. Het combineren kun je op verschillende manieren doen. Klik op de link en lees welke optie het beste bij jou past.

 • Projecten voor professionalsVrijwilligersprojecten voor professionals

  Afgestudeerden, professionals en gepensioneerden kunnen op hun vakgebied in een ontwikkelingsland aan de slag gaan onder de naam ‘Pro-volunteers’. Ons aanbod in bestemmingen en van projecten is hier specifiek op aangepast. Klik op de link op hier meer over te lezen.

 • Projecten om samen of met een groep op reis te gaanVrijwilligerswerk met een groep

  Wil jij graag samen met een familielid, vriend(in), kennis of studiegenoot graag vrijwilligerswerk in het buitenland verrichten? Projects Abroad biedt jullie deze mogelijkheid aan! Er zijn verschillende manieren om hier invulling aan te geven. Klik daarom op de link om hier meer over te lezen.

Volg ons via:

Bel ons:
0031 (0) 78 6131356
 • Contactformulier
  Sturen
 • Brochure
 • Aanmelden