You are from: United States, Go to our American website.

Projects Abroad

Natuurbehoud & Milieu projecten in het buitenland

Overzicht

Het in stand houden van zeldzame dier- en plantensoorten en de bescherming van onze leefomgeving wordt steeds belangrijker vandaag de dag. Ook bij Projects Abroad vinden we het behoud van dier en natuur heel belangrijk.

Klik hier om direct naar de mogelijke bestemmingen voor Natuurbehoud & Milieu te gaan

Natuurbehoud & Milieu vrijwilligers werken wereldwijd mee aan verschillende soorten projecten, van wildlife parken in Zuid-Afrika tot de stranden van Mexico en van de koraalriffen in Thailand en Cambodja tot het regenwoud in Peru.

Vrijwilligerswerk op een Natuurbehoud & Milieu project in het buitenland

Jij kan deelnemen aan elk van de Natuurbehoud & Milieu projecten, in elk fase van je leven. Of je nou een student bent en een tussenjaar hebt genomen, of professional die toe is aan een carrière break, of als je gewoon tijdens je vakantie een bijzondere ervaring op wilt doen, jij kunt een belangrijke bijdrage leveren. Specifieke kennis en ervaring op het gebied van Natuurbehoud & Milieu is niet vereist, maar kan natuurlijk wel van pas komen. Alle vrijwilligers zullen verder de benodigde training krijgen om het werk te kunnen doen.

Ben je juist op zoek naar een project waarbij je direct met dieren kunt werken, neem dan eens een kijkje bij de Diergeneeskunde & Dierenverzorgingsprojecten.

Natuurbehoud & Milieu stages in het buitenland

Ben jij als student(e) op zoek naar een buitenlandse stage op het gebied van Natuurbehoud & Milieu? Klik dan op stage of afstuderen in het buitenland voor meer informatie!

Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)

Voor het Natuurbehoud project – Tropisch woud in Costa Rica moet een Verklaring Omtrent Gedrag worden aangevraagd om het park te mogen betreden.

Nadat je bent ingeschreven en geaccepteerd voor je project, kun je dit via de gemeente waar je woont aanvragen. Woon je in Nederland, dan moet Projects Abroad een deel van het aanvraagformulier invullen. Je krijgt dit deels ingevulde formulier thuis gestuurd. Zelf vul je de rest in en lever je het in bij de gemeente. Woon je in België dan kun je zelf de hele aanvraag doen.

Enkele partners van Projects Abroad binnen natuurbehoud:

 

Natuurbehoud & Milieu projecten voor vrijwilligers in het buitenland:

Klik op onderstaande bestemmingen voor gerichte informatie over onze Natuurbehoud en Milieu projecten.

Vertel jouw vrienden over deze pagina:

Terug naar boven ▲