You are from: United States, Go to our American website.

Projects Abroad

Atletiek vrijwilligersproject in het buitenland

Overzicht

Vrijwilligerswerk sport project atletiek

De Olympische Spelen zijn wereldwijd populair en de atletiek onderdelen trekken vaak veel kijkers. De meeste vormen van atletiek vereisen geen speciale spullen of hulpmiddelen en er zijn maar weinig mensen die niet enige ervaring hebben, al is maar tijdens de gymles op school of een wedstrijdje 'wie er het eerste is'.

Vrijwilligerswerk in het buitenland als coach op een atletiek project

Het grote aantal verschillende sporten dat onder atletiek wordt geschaard heeft als gevolg dat er eigenlijk voor iedereen wel een geschikte sport is. Ben je niet goed in sprinten, dan kun je misschien beter voor de lange afstand gaan, is hardlopen ook niet je ding, dan ben je misschien beter in hoogspringen of verspringen!

Hoewel de meeste sporten binnen atletiek individuele sporten zijn, is de organisatie van deze sporten vaak wel in gezelschap. Meestal wordt er getraind in een groter team, wat elke deelnemer helpt zijn/haar persoonlijke doelen te halen.

Deze insteek van sporten op individuele basis, maar toch in teamverband en op een gebied dat past bij je talenten, maakt dat atletiek een hele goede ontwikkelingssport is. Om deze reden heeft Projects Abroad vrijwilligersprojecten opgezet in ontwikkelingslanden waar vrijwilligers als atletiek coach aan de slag kunnen.

Bestemmingen voor atletiek projecten in het buitenland:

Jongerenreizen Campaign 2018

Vertel jouw vrienden over deze pagina:

Terug naar boven ▲