You are from: United States, Go to our American website.

Projects Abroad

Taalcursus Engels in Fiji

Overzicht

In Fiji worden er veel verschillende talen en dialecten gesproken maar de officiële talen zijn Fijisch, Engels en Hindi. Vrijwel iedereen spreekt eigenlijk wel Engels, al is het voor veel mensen hun tweede taal. Dit maakt het land zeer geschikt om een Engelse taalcursus te volgen. De vriendelijke bevolking is altijd bereid je te helpen, wat het makkelijk maakt om meer van de taal te leren.

Taalcursus Engels in Fiji

Je kunt door middel van een taalcursus van Projects Abroad, Engels leren in Fiji. Kies bijvoorbeeld voor een intensieve taalcursus van 1 week of langer om de taal echt onder de knie te krijgen.

Je kunt er ook voor kiezen om jouw taalcursus Engels te combineren met een vrijwilligersproject van Projects Abroad in Fiji. De kosten voor een taalcursus staan los van de projectprijs.

De Engelse lessen worden op het Projects Abroad kantoor in Nadi op het eiland Vitu Levu gegeven. Nadi is een goede uitvalbasis voor verschillende toeristische trekpleisters. Zo kun je in je vrije tijd de prachtige witte stranden verkennen of een van de mooie tempels bezoeken.

Doordat je in fiji bij een lokaal gastgezin verblijft zal je de taal snel leren en hetgeen je hebt geleerd meteen in de praktijk met je gastgezin kunnen oefenen. Naast je taallessen heb je uiteraard nog genoeg tijd over om je huiswerk te maken en samen met andere vrijwilligers meer te zien van de omgeving.

Ga naar de algemene pagina over taalcursussen in het buitenland om meer te lezen over de twee type taalcursussen waar je uit kan kiezen.

Jongerenreizen Campaign 2018

Vertel jouw vrienden over deze pagina:

Terug naar boven ▲