Discover what you're capable of

Verantwoord vrijwilligerswerk in het buitenland

Vrijwilligerswerk en stages in het buitenland met Projects Abroad

Projects Abroad is de grootste vrijwilligerswerk en stage organisatie ter wereld. We zijn al meer dan 25 jaar actief en hebben meer dan 120.000 vrijwilligers naar verschillende projecten over de hele wereld uitgezonden.

 

Mensen kiezen voor Projects Abroad omdat we experts zijn op het gebied van vrijwilligerswerk in het buitenland en de beste begeleiding bieden van onze eigen lokale medewerkers. Wij zorgen voor een vlot en veilig verloop van jouw project, zodat jij je kunt focussen op jouw ervaring in het buitenland.

 

Wij geloven dat iedereen talenten heeft en we willen je helpen om te ontdekken waartoe jij in staat bent. Met onze hulp kun je nieuwe vaardigheden ontwikkelen, je grenzen verleggen en een echt verschil maken in de wereld terwijl je de tijd van je leven hebt. Je gaat niet alleen persoonlijk groeien maar je wordt ook een echte wereldburger.

Wat maakt ons zo uniek?

De beste begeleiding van onze eigen medewerkers

Veiligheid heeft bij ons altijd de hoogste prioriteit. Dat is al 25 jaar het geval en zal altijd zo blijven! We kunnen het ons daarom ook niet voorstellen om jouw veiligheid
aan anderen over te laten, zoals andere organisaties soms doen. Wij werken alleen met eigen medewerkers, die we zelf trainen en begeleiden. Zo kunnen we jou een team van wereldklasse aanbieden, waardoor je het beste uit jezelf kunt halen en je een zorgeloze en onvergetelijke ervaring hebt.

Lees over onze aanpak van veiligheid en begeleiding
Hassle-free approach

Probleemloos reizen

Wij regelen alles voor jou, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken. We zoeken de beste verzekering, organiseren luchthaven transfers en regelen dat je een veilige en schone accommodatie hebt tijdens jouw verblijf op het project. Al deze planning en voorbereiding is inbegrepen bij de prijs van je project.

Ontdek hoe gemakkelijk het is om met ons te reizen
Make an impact

Maak een echte impact

We laten onze waardevolle impact nooit aan het lot over. Daarom investeren we tijd en energie in het plannen en monitoren van onze projecten. Zo weten we zeker dat elk project de moeite waard is en een positieve verandering brengt waar het nodig is.

Lees hoe jij een verschil kunt maken

Kun je niet vinden wat je zoekt?

We helpen je graag persoonlijk verder met het vinden van een geschikt project. Onze medewerkers zijn vaak oud-vrijwilligers met veel ervaring. Zij kunnen dan ook al je vragen beantwoorden.

 

Bel onze Project Experts op:

049 779 99 09

Ontmoet ons

We zouden het leuk vinden om je te ontmoeten en je meer te vertellen over onze projecten. Tijdens onze informatiedagen kunnen we je advies geven over welk project het beste bij jou past. Wil je ons persoonlijk ontmoeten, bekijk dan de mogelijkheden hier:

Een op Een
Gesprekken

We hebben staff beschikbaar die je graag willen ontmoeten. We kunnen ook een infomoment regelen met enkele oud-vrijwilligers van Projects Abroad.

 

We maken graag een afspraak wanneer het jou het beste uitkomt.

Carrièrebeurzen
en presentaties

We organiseren regelmatig carrièrebeurzen en geven presentaties op scholen, universiteiten, hogescholen en bedrijven in het hele land.

 

Heb je interesse om meer te weten te komen wat vrijwilligerswerk bij Projects Abroad inhoudt? Laat je gegevens achter.

Group Trips

Groepsreizen op maat

Vrijwilligerswerk met een schoolklas, universiteit, scouting of bedrijf

Wil je graag vrijwilligerswerk doen met 5 of meer vrienden, collega's of klasgenoten? Dan kunnen we een uniek project ontwikkelen die voldoet aan jouw vereisten, inclusief avond- en weekendactiviteiten en zelfs een aangepaste dagindeling.

Lees meer

Onze partners