You are from: United States, Go to our American website.

Projects Abroad

Taalcursus Singalees in Sri Lanka

Overzicht

Sri Lanka werd tot de onafhankelijkheid in 1948 geregeerd door de Portugezen, Nederlanders en Britten. Het is nu een democratie die nog steeds economische voortuitgang boekt, zelfs na de verwoesting van de Tsunami in 2004 en de politieke spanningen in het verleden. Het is een rustige, gastvrije bestemming geworden voor reizigers en het wordt steeds meer een ‘’must visit’’ bestemming.

Taalcursus Singalees in Sri Lanka

Singalees is de officiële taal van Sri Lanka. Het is de moedertaal van de grootste etnische groep in het land, de Singalezen. Door eeuwen van koloniale overheersing bevat het moderne Singalees veel woorden die afstammen van de Portugese, Nederlandse en Engelse taal.

Je kunt door middel van een taalcursus van Projects Abroad Singalees leren in Sri Lanka. Kies bijvoorbeeld voor een intensieve taalcursus van 1 week of langer om de taal echt onder de knie te krijgen.

Je kunt er ook voor kiezen om jouw taalcursus Singalees te combineren met een vrijwilligersproject van Projects Abroad in Sri Lanka. De kosten voor een taalcursus staan los van de projectprijs.

Doordat je in de meeste gevallen bij een lokaal gastgezin verblijft zal je de taal snel leren en hetgeen je hebt geleerd meteen in de praktijk met je gastgezin kunnen oefenen. Naast je taallessen heb je uiteraard nog genoeg tijd over om je huiswerk te maken en samen met andere vrijwilligers meer te zien van de omgeving.

Ga naar de algemene pagina over taalcursussen in het buitenland om meer te lezen over de twee type taalcursussen waar je uit kan kiezen.

Jongerenreizen Campaign 2018

Klimaat

Source: Wikipedia

Vertel jouw vrienden over deze pagina:

Terug naar boven ▲