You are from: United States, Go to our American website.

Projects Abroad

Archeologie vrijwilligerswerk in het buitenland: projecten voor professionals

Overzicht

Professioneel archeologisch vrijwilligerswerk buitenland

In Peru werken vrijwilligers in samenwerking met COPESCO en het INC (Instituto National y Cultural). Veel voorkomende werkzaamheden zijn het maken van rapporten over de fysieke omstandigheden van nieuw ontdekte Inca plaatsen, het organiseren van veldwerk en het ontwikkelen van projecten gericht op de bewustwording van lokale bevolking.

Vrijwilligerswerk in Roemenië bestaat uit o.a. het opgraven en catalogiseren van belangrijke historische plekken waarbij je gedetailleerde tekeningen van vondsten maakt en bevindingen opschrift.

Beide projecten bieden een bijzondere gelegenheid om bij te dragen aan het waardevolle werk op deze unieke locaties en om te helpen met nieuwe ontdekkingen. Ook krijg je de kans om met de lokale bevolking te werken en jouw passie voor archeologie te delen.

Bij jouw inschrijving houden we rekening met jouw vaardigheden en opleiding. Zo kunnen we elke vrijwilliger op het best mogelijke project plaatsen zodat jouw hulp en kennis het meest waardevol is.

Heb je niet voldoende kennis en ervaring om als professional een project te doen, dan ben je meer dan welkom bij onze reguliere archeologie vrijwilligersprojecten.

Mocht je geen journalistiek project vinden waar jouw specifieke ervaring en vaardigheden bij aansluiten, neem dan contact met ons op. We bespreken graag jouw cv en mogelijkheden met onze collega’s in de bestemming van jouw voorkeur.

Professional Archeologie projecten voor vrijwilligers in het buitenland:

Jongerenreizen Campaign 2018

Vertel jouw vrienden over deze pagina:

Terug naar boven ▲