You are from: United States, Go to our American website.

Projects Abroad

Taalcursus Engels in Zuid-Afrika

Overzicht

In Zuid-Afrika worden veel verschillende talen door elkaar gesproken. Naast invloeden vanuit het Nederlands en een aantal andere officiële talen wordt er door de meeste mensen ook Engels gesproken. Dit maakt van Zuid-Afrika de ideale bestemming om jouw Engelse vaardigheden bij te spijkeren.

Taalcursus Engels in Zuid-Afrika

Je kunt door middel van een taalcursus van Projects Abroad, Engels leren in Zuid-Afrika. Kies bijvoorbeeld voor een intensieve taalcursus van 1 week of langer om de taal echt onder de knie te krijgen.

Je kunt er ook voor kiezen om jouw taalcursus Engels te combineren met een vrijwilligersproject van Projects Abroad in Zuid-Afrika. De kosten voor een taalcursus staan los van de projectprijs.

Jouw taalcursus zal in Kaapstad plaats vinden. Doordat je bij een lokaal gastgezin verblijft zal je de taal snel leren en hetgeen je hebt geleerd meteen in de praktijk met je gastgezin kunnen oefenen. Naast je taallessen heb je uiteraard nog genoeg tijd over om je huiswerk te maken en samen met andere vrijwilligers meer te zien van de omgeving, zoals de Tafelberg, Robbeneiland en Kaap de Goede Hoop.

Ga naar de algemene pagina over taalcursussen in het buitenland om meer te lezen over de twee type taalcursussen waar je uit kan kiezen.

Jongerenreizen Campaign 2018

Vertel jouw vrienden over deze pagina:

Terug naar boven ▲