You are from: United States, Go to our American website.

Projects Abroad

Taalcursus Frans in Marokko

Overzicht

Dit project is niet meer beschikbaar. Neem gerust contact met ons op en wij helpen jou bij het vinden van een alternatief.

Hoewel Arabisch de officiƫle taal van Marokko is, zorgt de focus op de politiek en het bedrijfsleven in Rabat ervoor dat de Frans taal erg belangrijk is en veel gesproken wordt.

Leer Frans in Marokko

Je kunt door middel van een taalcursus van Projects Abroad, Frans leren in Marokko. Kies bijvoorbeeld voor een intensieve taalcursus van 1 week of langer om de taal echt onder de knie te krijgen.

Je kunt er ook voor kiezen om jouw taalcursus Frans te combineren met een vrijwilligersproject van Projects Abroad in Marokko. De kosten voor een taalcursus staan los van de projectprijs.

Tijdens jouw taalcursus Frans in Marokko verblijf je in de hoofdstad Rabat bij een lokaal gastgezin. Dit zal je helpen de taal snel te leren, omdat je hetgeen je hebt geleerd meteen in de praktijk met je gastgezin kunt oefenen. Naast je taallessen heb je uiteraard nog genoeg tijd over om je huiswerk te maken en samen met andere vrijwilligers meer te zien van de omgeving.

Ga naar de algemene pagina over taalcursussen in het buitenland om meer te lezen over de twee type taalcursussen waar je uit kan kiezen.

Jongerenreizen Campaign 2018

Vertel jouw vrienden over deze pagina:

Terug naar boven ▲