You are from: United States, Go to our American website.

Projects Abroad

Taalcursus Roemeens in Roemenië

Overzicht

Roemeens is de officiële taal in Roemenië. Het is een Romaanse taal en stamt dus af van het Latijn. Als je deze taal gaat leren zal je verrast worden door de vele overeenkomsten met Frans en Spaans.

Leer Roemeens in Roemenië

Je kunt door middel van een taalcursus van Projects Abroad Roemeens leren in Roemenië. Kies bijvoorbeeld voor een intensieve taalcursus van 1 week of langer om de taal echt onder de knie te krijgen.

Je kunt er ook voor kiezen om jouw taalcursus Roemeens te combineren met een vrijwilligersproject van Projects Abroad in Roemenië. De kosten voor een taalcursus staan los van de projectprijs.

Tijdens je taalcursus in Roemenië verblijf je in de historische stad Brasov. Doordat je bij een lokaal gastgezin verblijft zal je de taal snel leren en hetgeen je hebt geleerd meteen in de praktijk met je gastgezin kunnen oefenen. Naast je taallessen heb je uiteraard nog genoeg tijd over om je huiswerk te maken en samen met andere vrijwilligers meer te zien van de omgeving.

Ga naar de algemene pagina over taalcursussen in het buitenland om meer te lezen over de twee type taalcursussen waar je uit kan kiezen.

Jongerenreizen Campaign 2018

Vertel jouw vrienden over deze pagina:

Terug naar boven ▲