You are from: United States, Go to our American website.

Projects Abroad

Taalcursus Swahili in Tanzania

Overzicht

Tanzania is een intens gevarieerd en kleurrijk land aan de oostkust van Afrika. De thuis van de hoogste berg van Afrika, het grootste meer, enorme wildreservaten en honderden paradijselijke stranden. Het is zonder twijfel een zeer aantrekkelijke bestemming.

Taalcursus Swahili in Tanzania

Zowel Engels als Swahili zijn officiƫle talen in Tanzania. Het Swahili wordt door de Tanzanianen Kiswahili genoemd. Het is een Bantu taal en wordt in heel Oost-Afrika als gemeenschappelijk communicatiemiddel gebruikt tussen mensen met een verschillende moedertaal.

Je kunt door middel van een taalcursus van Projects Abroad, Swahili leren in Tanzania. Kies bijvoorbeeld voor een intensieve taalcursus van 1 week of langer om de taal echt onder de knie te krijgen.

Je kunt er ook voor kiezen om jouw taalcursus Swahili te combineren met een vrijwilligersproject van Projects Abroad in Tanzania. De kosten voor een taalcursus staan los van de projectprijs.

Doordat je in Tanzania bij een lokaal gastgezin verblijft zal je de taal snel leren en hetgeen je hebt geleerd meteen in de praktijk met je gastgezin kunnen oefenen. Naast je taallessen heb je uiteraard nog genoeg tijd over om je huiswerk te maken en samen met andere vrijwilligers meer te zien van de omgeving.

Ga naar de algemene pagina over taalcursussen in het buitenland om meer te lezen over de twee type taalcursussen waar je uit kan kiezen.

Jongerenreizen Campaign 2018

Vertel jouw vrienden over deze pagina:

Terug naar boven ▲