You are from: United States, Go to our American website.

Projects Abroad

Taalcursus Tamazight in Marokko

Overzicht

Dit project is niet meer beschikbaar. Neem gerust contact met ons op en wij helpen jou bij het vinden van een alternatief.

Marokko is een veilig land in Noord-Afrika dat een fascinerende eerste indruk van het Afrikaanse continent biedt en je de mogelijkheid geeft om meer over de Arabische en islamitische invloeden te leren.

Leer Tamazight in Marokko

De gesproken talen in Marokko zijn enorm divers. Arabisch en Frans worden over het algemeen gesproken in de steden, maar op het platteland en de woestijn zal je waarschijnlijk meer Tamazight horen. Tamazight is de taal van de lokale volkeren van Marokko. Het is nauw verwant aan de Berberse taal.

Je kunt door middel van een taalcursus van Projects Abroad, Tamazight leren in Marokko. Kies bijvoorbeeld voor een intensieve taalcursus van 1 week of langer om de taal echt onder de knie te krijgen.

Je kunt er ook voor kiezen om jouw taalcursus Tamazight te combineren met een vrijwilligersproject van Projects Abroad in Marokko. De kosten voor een taalcursus staan los van de projectprijs.

Doordat je in Marokko bij een lokaal gastgezin verblijft zal je de taal snel leren en hetgeen je hebt geleerd meteen in de praktijk met je gastgezin kunnen oefenen. Naast je taallessen heb je uiteraard nog genoeg tijd over om je huiswerk te maken en samen met andere vrijwilligers meer te zien van de omgeving.

Ga naar de algemene pagina over taalcursussen in het buitenland om meer te lezen over de twee type taalcursussen waar je uit kan kiezen.

Jongerenreizen Campaign 2018

Vertel jouw vrienden over deze pagina:

Terug naar boven ▲